امتياز انقلاب اسلامي ايران مردمي بودن آن است

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، دكتر حميد بهبهاني، وزير راه و ترابري دولت نهم، در مراسم جشن سيامين سالگرد ورود امام با عنوان«جشن سيمرغ» در فرودگاه مهرآباد در سخناني امتياز انقلاب اسلامي ايران را مردميبودن و مردميماندن برشمرد و گفت: اين انقلاب با ورود به دهه چهارم انقلاب همچون روز نخست كه ميليونها نفر از ملت در روز دوازدهم بهمن امام خود را در آغوش كشيدند، مردمي مانده و همواره مردم را در صحنه داشته است.
وي با بيان اين مطلب كه اگر شهدا و امام شهدا امروز در كنار ما نيستند؛ اما روحشان در اينجا ناظر و حاضر است، افزود: طبق فرمايش روشن امام(ره) مبني بر اينكه اين انقلاب ميبايست صادر شود؛ از اين رو شاهد هستيم كه صدور انقلاب نه از راه جنگ و خونريزي، بلكه از راه درك پيام آن تحقق يافته است.
دكتر بهبهاني تأكيد كرد: چيزي كه ديروز از سوي نخستوزير شجاع و مسلمان تركيه در واكنش به رييس رژيم صهيونيستي، شاهد آن بوديم، همان پيام انقلاب اسلامي بود؛ پيامي كه به مسلمانان جهان ميگويد که تن به ذلت ندهيد و در برابر ظالم ساكت ننشينيد.
وي با اشاره به قرارداشتن در ماه صفر و نزديكي ايام سوگواري اربعين حسيني تصريح كرد: انقلاب ما با شعار حسيني خون بر شمشير پيش رفت و پيروز شد و اين همان شعاري بود كه حزبالله در جنوب لبنان و حماس در غزه آن را در عمل تجربه كرد و به پيروزي نائل آمد.
بهبهاني ابراز داشت: محصولات انقلاب اسلامي اكنون در حال جوانهزدن است و اين جوانهها از همان بذري است كه به دستان امام(ره) كاشته شد و اميدواريم تا انقلاب مهدي(عج) ادامه خواهد يافت.
گفتني است، در پايان مراسم يادشده با حضور وزير راه و ترابري و رييس شوراي شهر تهران، تنديس سيمرغ به مناسبت سيامين سال پيروزي انقلاب اسلامي رونمايي شد.