۱۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۶
کد خبر: ۵۷۵۰

حمایت گسترده از احمدی‌نژاد در حاشیه برگزاری نماز جمعه قم

خبرگزاری رسا ـ جمع کثیری از نمازگزاران جمعه حامی دکتر احمدی‌نژاد پیش از خطبه های نماز جمعه با سردادن شعارهای مختلف، حمایت خود را از رییس جمهور اعلام کردند.
راهپيمايي مردم قم به مناسبت يوم الله 15 خرداد صبح امروز برگزار شد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جمع کثیری از طلاب، روحانیون و اقشار مختلف مردم که در نماز جمعه این هفته شهر مقدس قم شرکت کرده بودند، پیش از خطبه های نماز جمعه با سردادن شعارهای مختلف، حمایت خود را از کاندیداتوری دکتر محمود احمدی نژاد در انتخابات آینده ریاست جمهوری اعلام کردند.

بر اساس این گزارش، هواداران رییس جمهور پس از برگزاری نماز جمعه نیز با برپایی راهپیمایی خودجوش و در حالی که تصاویری از امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و دکتر احمدی نژاد را با خود همراه داشتند، با سردادن شعارهای مختلف، به حمایت از وی پرداختند.

گفتنی است نیروهای انتظامی برای جلوگیری از هرگونه درگیری و تنش میان طرفداران کاندیداهای مختلف در خیابان های اطراف حرم، تدابیر ویژه ای را به اجرا درآوردند.
ارسال نظرات