۲۹ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۶
کد خبر: ۵۸۴۱۷
معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه تهران‌:

شهدا غفلت‌ها را مي‌زدايند

رسا ، سرويس فرهنگي ـ‌ معاون دانشجويي ـ فرهنگي دانشگاه تهران استقبال بالاي دانشگاهيان در مراسم تدفين شهدا در دانشگاه‌ها را پرمعنا دانست.
شهدا غفلت‌ها را مي‌زدايند

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها‌، دکتر قمصري‌، معاون فرهنگي‌ ـ ‌دانشجويي دانشگاه تهران، استقبال بالاي دانشگاهيان از مراسم تدفين شهدا در دانشگاه‌ها را پر معنا دانست و گفت‌: يكي از مهم‌ترين بركات حضور شهدا در فضاي دانشگاهي زدودن غفلت‌ها و روزمرگي‌ها از ذهن و زندگي ما است.

وي در ادامه افزود: ما در كوران زندگي مبتلا به انواع غفلت‌ها هستيم و شهدا مي‌توانند ذهن و جان ما را از غبارها بزدايند، آنها به ما يادآور مي‌شوند که انقلاب اسلامي با چه تلاش‌ها و هزينه‌هايي امروز در دست ما است.

قمصري حضور شهدا را يادآور مسؤوليت سنگين انسان‌بودن دانست و بيان داشت: امروز در همه كشورها با توسل به ابزارهاي دروغ درصدد افزايش غرور ملي هستند؛ درحالي كه شهدا صادقانه‌ترين نمادهاي عزت و غرور ما هستند و مي‌توانند راه عزت و سرافرازي را پيش پاي ما روشن كنند.

استاد دانشكده دامپزشكي دانشگاه تهران با بيان اين‌كه بيشتر دانشگاهيان نگاهي توأم با احترام و عزت به شهدا دارند، تصريح کرد: شايد در چگونگي تكريم و انتشار فرهنگ شهادت اختلاف سليقه‌هايي وجود داشته باشد؛ اما در اصل موضوع ترديدي نيست.

وي اظهار داشت: معدود كساني كه با تدفين شهدا در دانشگاه مخالفند نمي‌دانند كه شهيد نه قبرستان كه چراغ راه ما است. آنها مفهومي تاريك از شهيد در ذهن دارند؛ در حالي كه شهيد همچون آفتاب مي‌تواند به مردگان به ظاهر زنده حيات دوباره بدهد.

ارسال نظرات