۰۴ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۱
کد خبر: ۵۸۹۲۴
رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها:

بت اصلي جامعه كنوني تمدن و تفكر غربي است

رسا سرويس فرهنگي ـ رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها گفت: عالم دين كسي است كه بيش از ديگران پايبند دين باشد.
بت اصلي جامعه كنوني تمدن و تفكر غربي است

به گزارش خبرگزاري رسا، حجت‌الاسلام محمد محمديان، رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، در مراسم دومين دوره دکتراي دانشگاه معارف اسلامي که با حضور استادان معارف در قم برگزار شد، گفت: يكي از تحولاتي كه پس از انقلاب فرهنگي در دانشگاه‌ها اتفاق افتاد، تأسيس دانشگاه معارف از سوي نهاد بود. اين مسأله نشان مي‌دهد مسؤوليت دروس معارف بر عهده نهاد نمايندگي است.

بر اساس گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، وي اظهار داشت: اکنون همه كساني كه در مقطع كارداني و كارشناسي ادامه تحصيل مي‌كنند موظف به گذراندان دروس معارف هستند؛ بنابراين تدريس معارف در دانشگاه تريبون بزرگي است كه در اختيار روحانيت قرار گرفته و استادي كه مي‌خواهد اين دروس را تدريس كند، نيازمند ويژگي‌هاي خاصي است.

حجت‌الاسلام محمديان با بيان اين‌که رسالت ما طرح دين به عنوان بزرگ‌ترين دغدغه مخاطب است، افزود: ما نمي‌توانيم همه اجزا و عناصر دين را در فرصت كوتاه مطرح كنيم. كار اصلي ما ايجاد بسترهاي ذهني در مخاطب و هنر استاد تغيير مسير دانشجو به سمت دين است.

رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: امروز بت‌پرستي به آن شكل مرسوم گذشته در جامعه ما رواج ندارد؛ اما بت اصلي جامعه ما تمدن و تفكر غربي است. امروز تمام شئون زندگي مخاطب را تفكر غربي در ابعاد گوناگون فرا گرفته، شيفتگي به اين تمدن و در كنار آن عقب‌ماندگي‌هاي مسلمانان ذهنيتي منفي در مخاطب ايجاد مي‌كند.

حجت‌الاسلام محمديان با اشاره به اين‌که طاغوت امروز در قالب‌هاي متفاوتي در زندگي ما وجود دارد، اظهار داشت: عالم دين كسي است كه بيش از ديگران پاي‌بند به دين است. اگر مخاطب در دانشگاه احساس كند استاد معارف پيش از آن كه دغدغه معاد داشته باشد، نگران معاش است، حرف‌هاي استاد را در عمق جانش نخواهد پذيرفت. چرا كه تربيت انسان ها به واسطه گوش اتفاق نمي افتد، تربيت ورود به دل انسان ها است كه به آساني ميسر نيست. اگر استاد معارف حرص به نام و نان داشته باشد بعيد است تبليغ ديني او مؤثر بيفتد.

وي با تأکيد بر اين‌که هدف از گنجاندن درس معارف در برنامه درسي دانشگاه اثرگذاري بر دل‌هاي جوانان دانشجوي مشتاق است، بيان داشت: صداقت، وفاداري، امانت‌داري، حسن خلق، تحمل و علاقه به مخاطب از وي‍ژگي‌هاي استاد معارف براي ايجاد علقه‌هاي فكري و عاطفي با دانشجويان است؛ البته استاد معارف بايد به انقلاب اعتقاد داشته باشد. انقلاب اسلامي بود كه اين همه هزينه كرد تا دروس معارف در بين ما جا بيفتد؛ بنابراين كساني بايد از اين دانشگاه فارغ‌التحصيل شوند كه نسبت به انقلاب اسلامي تعهد داشته باشد.

ارسال نظرات
captcha