موعودگرايي در آينه هنر منتشر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، نشريه الكترونيكي ساعت صفر با موضوع«موعود گرايي در آيينه هنر» در فضاي مجازي منتشر شد.
اين شماره ساعت صفر در دو بخش مطالب عمومي و پرونده ويژه با موضوع «موعود گرايي در آينه هنر» منتشر شده است.
من مهدوي هستم، تو چطور؟، مصلح جهاني از ديدگاه شيعه و اهل سنت، دعايي که امام زمان(عج) ميخواند، بايسته هاي انتظار، نقش رسانه ها در صدور پيام عاشورا به جهانيان، زمان و هويت، ناصر آيين، امام زمان(عج) و علامه حلي، چگونگي پيوند مهدويت و سينما و راهبرد فرهنگ مهدويت در عرصه هنر از مقالات منتشر شده در بخش مطالب عمومي است.
در بخش پرونده ويژه، جشنوارههاي هنري ـ مهدوي، بايدها و نبايدها، چگونگي پيوند مهدويت و سينما، با تأكيد بر مهدويت ميتوانيم پيروز شويم، راهبرد فرهنگ مهدويت در عرصه هنر، توجه ويژه هنرمندان به انديشه مهدويت و هاليوود به دنبال منجي، منتشر شده است.
گفتني است، نشريه الکترونيکي ساعت صفر به صاحب امتيازي مؤسسه آينده روشن با مدير مسؤولي سيد مسعود پورسيدآقايي و سردبيري سيدعلي پورطباطبايي منتشر ميشود.
قابل ذکر است، نشريه الكترونيكي ساعت صفر را ميتوانيد از نشاني اينترنتي http://www.zerotime.org مشاهده كنيد.