۱۳ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۵۹۶۵۷
استاد حوزه و دانشگاه:

براي کاهش تعطيلات بايد کار فرهنگي صورت گيرد

رسا، سرويس فرهنگي ـ استاد حوزه و دانشگاه گفت: تعطيل‌نکردن روزهاي خاص به معناي بي‌احترامي و بي توجهي به آن روز نيست.
براي کاهش تعطيلات بايد کار فرهنگي صورت گيرد

حجت الاسلام محمد هادي مفتح، استاد حوزه و دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا گفت: در فرهنگ ما از گذشته اين گونه بوده است که اهميت‌دادن به يک روز مستلزم تعطيل‌کردن آن بوده است؛ به‌گونه‌اي که اگر آن روز را تعطيل نکنيم به اين معناست که نسبت به آن روز بي اهميت بوده‌ايم.

وي در ادامه افزود: اين تفکر را بايد اصلاح کرد و به اين سؤال پاسخ داد که آيا بين ارزش‌گذاري يک روز و تعطيل‌کردن آن ملازمه‌اي وجود دارد.

استاد حوزه و دانشگاه تصريح کرد: در قديم حوزه‌هاي علميه به سبب اين که در چنين روزهايي استادان و طلاب به فعاليت‌هاي تبليغي مي‌پرداختند، لازم بود فعاليت‌هاي علمي حوزه تعطيل شود؛ اما اين سنت در مواردي هم که هيچ وجهي براي تعطيلي وجود ندارد، جاري شده و کسي هم جرأت کاهش تعطيلات را ندارد.

حجت‌الاسلام مفتح خاطر نشان کرد: چون بعضي از اين تعطيلات در مناسبت‌هاي ديني است و برداشتن تعطيلي به معناي احترام‌نکردن به آن روز است، کسي صلاح نمي‌داند تعطيلي اين روزها را بردارد و تعطيلات ديگر نيز به نوعي حساسيت‌هاي خاص خود را دارد.

وي همچنين بيان داشت: کارشناسان بايد فرهنگ عمومي اين گونه موارد را تغيير دهند و فرهنگ سازي كنند كه تعطيل نکردن ‌روزهاي خاص به معناي بي‌احترامي و بي‌توجهي به آن روز نيست.

اين استاد حوزه و دانشگاه تاکيد کرد: به يقين در برخي از روزها همچون عاشوراي حسيني و برخي مناسبت‌هاي انقلاب مانند بيست و دوم بهمن که چنين تلقي و نگاهي وجود دارد، هيچ کس حذف تعطيلي را پسنديده نمي‌داند.

ارسال نظرات