آثار یاد مرگ و معادباوری در زندگی انسان + فیلم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری استاد حوزه علمیه عصر امروز در جمع دانش پژوهان موسسه حوزوی تخصصی تبلیغ به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: علم آموختن به همراه عمل موجب نجات و رستگاری، تاثیرگذاری بیشتر و تزاید علم و در نهایت بهشتی شدن و بهشتی کردن دیگران است.
وی ادامه داد: شرط تبلیغ عمل نیست بلکه شرط در تاثیر بر مخاطب علم توام با عمل است.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با اشاره به آسیب های علم منهای عمل ابراز داشت: ورود به دوزخ، شدت عذاب و احساس ندامت و حسرت از جمله آثار سوء علم منهای عمل است که در نهایت موجب افول تاثیرگذاری مثبت است.
استاد حوزه علمیه ابراز کرد: جوانان امروزی تحت تاثیر علمای فاسد قرار گرفته اند و نسبت به خیلی از اموری که در جامعه امروزی توسط روحانیت انجام می شود عکس العملی ندارند و برای آنها اهمیتی قائل نیستند.
وی تاکید کرد: دین اسلام تنها دینی است که برای علم آموزی هیچ حد و مرزی قرار نداده، از جمله محدوده سنی و جنسیتی و جغرافیایی که این خود نشان از اهمیت علم آموزی در دین مبین اسلام دارد.
استاد حوزه علمیه ضمن اشاره به خاطره ای از حضرت آیت الله جوادی آملی گفت: این عالم وارسته نسبت به بهشت و جهنم عقیده داشتند، بر حسب روایات بهشت مراتب دارد، بهشت رفتن خیلی هنر نیست بلکه درجات بهشت را درک کردن هنر است.
وی در تبیین آثار معادباوری ابراز کرد: کسی که معاد باور است، کم نمی گذارد، کم نمی آورد و قدم در خطا و گمراهی نمی گذارد.
استاد حوزه علمیه با اشاره به آثار یاد مرگ در زندگی گفت: کسی که روزانه ۲۰ مرتبه یاد مرگ کند، اصل شهدایی دل نبستن، بار بستن و دل نشکستن را در خود پرورانده و زندگی اش دچار تغییر و تحولاتی شگرف می شود.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری در تشریح و تبیین آسیب شناسی علم بی عمل بیان کرد: طلب علم نافع، تلاش و پشتکار در این راه و استعاذه و توسل به اهل بیت و در نهایت تقویت اراده و پرهیز از موانع می تواند موجب پرهیز از آسیب های علم بدون عمل شود./۸۱۱/پ202/ب1