قربانی کردن سبب آمرزش گناهان و بخشش سیئات میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، در خطبههای نماز عید قربان مرکز خراسان شمالی، ضمن تبریک این روز، به تبیین اهمیت و جایگاه قربانی کردن در دین اسلام پرداخت.
وی افزود: بر اساس آموزههای اسلامی هر کس هر چه در توان دارد مستحب است قربانی کند و گوشت قربانی را در بین فقرا هم تقسیم کند.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی اضافه کرد: در روایات ما درباره قربانی کردن سفارشات متعددی شده ازجمله اینکه تأکید شده برای قربانی گوسفند لاغر انتخاب نکنید بلکه بهترین آنها را برگزینید.
وی ادامه داد: رسول گرامی اسلام میفرماید: «استفرهوا ضحایاکم فانها مطایاکم علی الصراط.» و تأکید میکند قربانیهای خود را فربه برگزینید، زیرا آنها مرکبهای شمایند در پل صراط.
رییس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بر این اساس در روز قیامت این قربانیهای شما مرکب راهواری میشوند که با استفاده از آنها در بهشت گردش میکنید؛ ازاینرو هرچه قربانی چاقتر و فربهتر باشد مرکب بهتر و راهوارتری در بهشت نصیب شما میشود.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرایط قربانی این است که ذبیحه گوسفندی باشد که لاغر و مردنی نباشد.
وی اظهار کرد: نکته دیگر این است وقتی نخستین قطره خون گوسفند قربانی به زمین میریزد صاحب گوسفند آمرزیده میشود، پیامبر اکرم (ص) در حدیثی فرمودند: «یُغْفَرُ لِصَاحِبِ الْأُضْحِیَّةِ عِنْدَ أَوَّلِ قَطْرَةٍ تَقْطُرُ مِنْ دَمِهَا» و تأکید کردند با ریختن اولین قطره خون قربانی، صاحب قربانی آمرزیده میشود.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی افزود: اینکه فرد بخشی از مال خود را در راه خدا و فقرا هزینه کرده سبب آمرزیدن گناهان و سیئات او میشود.
وی تصریح کرد: در روایت داریم که در چند مورد نباید از پول خرج کردن هراس داشته باشید و خیلی چک و چانه بزنید؛ یکی در کفن کردن، در گوسفند قربانی کردن و دیگری پول خرج کردن در راه مکه؛ زیرا اینها گم نمیشوند؛ بلکه ذخیره شده و در آینده به شما بازمیگردد./9314/پ202/ب1
گزیدهای از خبر را میتوانید در کلیپ صوتی زیر بشنوید