رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:
مساجد موجب پایداری تمدن اسلامی می شوند
خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در همایش بین المللی هفته جهانی مساجد، گفت: این مساجد هستند که موجب پایداری تمدن اسلامی می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر مصطفوی، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در همایش بین المللی هفته جهانی مساجد که روز گذشته در ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: با مدیریت فرهنگی مناسب در مساجد شاهد زمینه سازی ظهور حکومت دینی در جمهوری اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه مساجد موجب پایداری تمدن اسلامی می شوند، افزود: توسعه ارتباطات اسلامی در عمل باعث توسعه ارتباطات انسانی در مساجد می شود.
دکتر مصطفوی اظهار داشت: امروزه که ما مواجه با جهانی سازی هستیم، نقش مساجد فراتر از نقش محلی است و همین جهانی سازی باعث ایجاد هم آوایی فرهنگی بین ملت ها شد.
وی ادامه داد: امروز ضعف شدید معنویت، اخلاق و عدالتخواهی، خلا بزرگی در جهان ایجاد کرده است وبحران ها در جهان باعث تضییع کرامت های انسانی شده است که این کمبودها وظایف سنگینی برای ما ایجاد می کند.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار داشت: از دستاوردهای مردم سالاری دینی و ایجاد مساجد،تاسیس انجمن ها،هیئات و گروه های مختلف موضوعی بود که مساجد در نهادسازی مردمی نقش بزرگی داشت.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امروز بیش از اینکه نیاز به قدرت سخت افزاری داشته باشیم به قدرت نرم احتیاج داریم که این قدرت نرم در مساجد وجود دارند./پ202
ارسال نظرات