سازش با آمریکا گام نهادن در مسیر باطل است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محمد محمدی ری شهری نماینده مجلس خبرگان رهبری، امروز بیش از آغاز درس خارج فقه در مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با اشاره به فرازی از دعای شریف مکارم الاخلاق، گفت: حضرت در این فراز از دعای شریف مکارم الاخلاق می فرمایند: و متعنی بالاقتصاد، مرا بهره مند کن از میانه روی.
وی با بیان اینکه میانه روی در فرهنگ آیات و روایات دو معنا دارد، ادامه داد: یک عبارت به این معنا مربوط به هزینه زندگی می شود یعنی انسان از افراط و اسراف اجتناب کرده و بتواند میانه رو باشد.
آیت الله محمدی ری شهری اضافه کرد: از دیگر معانی لفظ اقتصاد در این فراز نورانی آن است که انسان در همه امور اعم از مسائل اقتصادی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی، عملی و غیره اهل میانه روی باشد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با استناد به کلام امیر حکمت و بلاغت امام علی(ع)، ابراز کرد: حضرت در تبیین سیره نبوی روش پیامبراکرم(ص) در برخورد با دوستان، دشمنان، خانواده و غیره را بر محور میانه روی بیان می کنند و می فرمایند: پیامبر اسلام نه تندرو بود نه کندرو.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ادامه داد: متاسفانه گاهی برخی آقایان در عرصه سیاسی به اشتباه لفظی را مطرح می کنند و کسی را که بخواهد به متن اسلام عمل کند او را تندرو می خوانند در حالی که تندروی نمی کند.
وی افزود: معنای تندروی در اسلام چیزی غیر از این است که امروز برخی سیاسیون بیان می کنند آنان میانه روی را راه رفتن در میان حق و باطل می دانند و می گویند حق، انسان ها را به سازش و میانه روی دعوت می کند؛ در حالی که اسلام میانه حق و باطل را باطل می داند و حق را راه میانه معرفی می کند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به کلام امام علی(ع) در کتاب نهج البلاغه مبنی بر اینکه چپ و راست هر دو گمراهی است، ادامه داد: گویی این کلام برای عصر حاضر گفته شده که حضرت می فرمایند: در مسیر صراط چپ و راست معنا ندارد؛ راه صراط است که انسان را به مقصد می رساند و کتاب و سنت نیز انسان ها را به همین مسیر دعوت می کنند.
آیت الله محمدی ری شهری در پایان خاطرنشان کرد: اینکه میان راه حق و باطل گفته شود با آمریکا میانه رو باشیم و با او بسازیم معنای میانه روی نیست./813/پ210/ب1
گزیده ای از خبر را می توانید در کلیپ صوتی زیر بشنوید