ورودی مرز خسروی به کشور «پرحجم و روان»؛ خروجی «خلوت و آرام»
به گزارش خبرگزاری رسا، تاریخ مکتوب، شفاهی و آثار تاریخی همگی گواهی میدهند که مرز خسروی قدیمیترین مرز عبور زائران به عتبات عالیات است که در مجلس نهم و سال 1392 به دلیل ناامنی ناشی از حضور تروریستهای تکفیری در عراق بسته شد، که با پیگیری چندین ساله مسؤولان در 15 شهریورماه امسال با حضور نمایندگان دو دولت ایران و عراق، استاندار کرمانشاه، نمایندگان مجلس، این مرز به روی زائران بازگشایی شد.
فعالیت این مرز بنا بر توافق انجام شده با طرف عراقی، برای رفت از ساعت 7 صبح تا 16 عصر و برای بازگشت زائران 24 ساعته و شبانهروزی اعلام شده است.
مسؤولان استان کرمانشاه نیز، با فراهم آوردن زیرساختهای لازم، برپایی موکبها و اردوگاههای اسکان اضطراری و درمانی، امدادی و...، هماکنون در این مرز پذیرای زائران اربعین حسینی هستند.
کار ورود و خروج زائران در پایانه بینالمللی خسروی با فعالیت 58 گیت در کمترین زمان ممکن در این مرز انجام میشود، لذا تردد از این مرز برای زائران انتخاب بسیار مناسبی و بهجایی میتواند، باشد.
ورودی مرز خسروی به کشور «پرحجم و روان»، خروجی «خلوت و آرام»
در خصوص آخرین وضعیت تردد در این پایانه بینالمللی، حکایت از آن دارد که هماکنون عدهای در راه عبور از مرز رسمی خسروی به سمت عتبات عالیات هستند و زوار زیادی هم در حال بازگشت به وطن هستند. بر این اساس، ورودی مرز خسروی به کشور «پرحجم و روان» و خروجی آن، «خلوت و آرام» است.
«آنها غلط میکنند که این حرفها را میزنند! ما عراقیها خادم زوار امام حسین(ع) هستیم، بالاخص ایرانیها؛
در حالی که عربستان برای ما ماشین بمبگذاری شده و انتحاری میفرستد، ایرانیها برای ما شهید فرستادند و عراق را در مقابل داعش از سقوط نجات دادند.
عراقیهایی زیادی از اهل سنت و حتی مسیحیت به رهبر ایران علاقه دارند، زیرا آیتالله خامنهای عراق را از دست داعش نجات داده است