آسوشیتد پرس اعلام كرد:
افزایش شناخت شهروندان آمریكا از دین اسلام
خبرگزاری رسا - آخرین نتائج نظر سنجی سالیانه موسسه تحقیقاتی پیو نشان می دهد كه در پی افزایش شناخت شهروندان آمریكایی درباره اسلام، كمتر كسی تصور می كند که اسلام دین خشونت است.

به گزارش خبرگزاری رسا، مرکز تحقیقات و پژوهش های «پیو» در آخرین نظر سنجی خود كه از طریق تلفن با شماری از شهروندان ایالتهای مختلف آمریكا انجام داده است، بیان داشت: شناخت شهروندان آمریكا درباره اسلام افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده است، به طوری که 41 درصد از جامعه آماری این تحقیق میدانند که «الله» نام خداوند نزد مسلمانان است و «قرآن» متن مقدس پیروان این دین می باشد، درحالی که همین تحقیق در سال 2002 نشان داده بود كه تنها 33 درصد از شهروندان آمریكا از این مطالب اطلاع داشتند.
در ادامه این گزارش آمده است: در این تحقیق 58 درصد از امریکاییها گفتهاند که علیه بسیاری از مسلمانان تبعیض نژادی وجود دارد.
این تحقیق می افزاید: تعداد امریکاییهایی که اسلام را با خشونت یکی میدانند یه پایینترین سطح خود رسیده است، بطوریكه 57 درصد از افرادی که از کتاب آسمانی و نام خداوند نزد مسلمانان اطلاع داشته و حتی یک مسلمان را میشناسند ،اعتقاد دارند که اسلام با خشونت بیارتباط است. این درحالی است که تاسال 2007 ، 47 درصد از امریکاییها اسلام را با خشونت یکسان میدانستند كه این رقم هم اكنون کاهش چشمگیری پیدا کرده است.
ارسال نظرات