مدیر مدرسه علمیه امام القائم تهران:
حضور حداکثری مردم مانع از نفوذ دشمن می شود
خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه امام القایم(عج) تهران گفت: سالم ترین انتخابات در ایران در حال برگزاری است.

حجت الاسلام سید مجتبی بدری، مدیر مدرسه علمیه امام القایم(عج) تهران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری با متانت، شور و نشاط و آرامش همراه بود، اظهار داشت: حضور قشرهای مختلف با سلیقه های گوناگون تایید نظام و آرمانهای امام راحل است.
وی با بیان این که ارشاد و راهنمایی مردم به حضور و انتخاب فرد اصلح از وظایف روحانیان است، گفت: روحانیان در تبلیغ به مسایل مورد نیاز مردم و دینمداری توجه دارند.
مدیر مدرسه امام القای(عج) شجاعت، مردمی بودن، پیروی از آرمانهای انقلاب، ایستادگی در برابر دشمن و زنده نگاهداشتن مکتب شیعه را از ویژگیهای فرد اصلح برشمرد و افزود: در تاریخ هرگاه در مقابل دشمن کوتاه آمدیم از عملکرد خود پشیمان شده ایم.
وی با بیان این که انتخابات در ایران برخلاف دیگر کشور های جهان دارای حساسیت خاصی است، خاطرنشان کرد: حضور ششصد خبرنگار از 45 کشور نشان عظمت نظام مقدس ایران است.
حجت الاسلام بدری با اشاره به این که تا زمانی که مردم در صحنه حضور دارند دشمنان نظام نمی توانند نفوذ کنند، اظهار داشت: حضور حداکثری مردم دشمن را ازتوطیه و اهداف شوم خود نا امید می کند.
وی با بیانکه سالم ترین انتخابات در ایران رخ می دهد، تاکید کرد: هواداران کاندیده ها پس از اعلام نتیجه رای گیری حرف دشمنان را تکرار نکند.
ارسال نظرات