۱۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۸
کد خبر: ۶۵۰۲۸
آیت‌الله نوری همدانی:

هر ملت مسلمانی که جهاد را ترک کند ذلیل می‌شود

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به ارزش جهاد در اسلام گفت: هر ملت مسلمانی که جهاد را ترک کند ذلیل شده و دینش پایمال می‌شود.
آيت الله نوري همداني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، ظهر امروز در دیدار جمعی از فرماندهان و افسران ارشد سپاه پاسداران از سراسر کشور با بیان فلسفه تشکیل انقلاب اسلامی از سوی حضرت امام خمینی‌(ره) گفت: این انقلاب با فداکاری‌ها و خون شهدا ایجاد شده است، پس بر همه لازم است نگذارند که به دست نامحرمان بیفتد.

وی در ادامه با اشاره به 17 شوال سالروز جنگ احزاب، افزود: یهود بنی‌نظیر در جنگ خندق می‌خواستند با حمله به مدینه، اسلام نوپا را از میان بردارند اما با تدبیر یک ایرانی به نام سلمان فارسی این توطئه دشمنان اسلام خنثی شد.

این مرجع تقلید با بیان این‌که صهیونیسم‌ها از اول با اسلام دشمن بودند، خاطرنشان کرد: نفاق، صهیونیسم و کفر، سه رأس مثلث جبهه‌ای هستند که همواره به مقابله با اسلام می‌پردازند و با فداکاری، تلاش، ایمان و اتحاد می‌توان در مقابل دسیسه‌های آنان ایستاد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی گفت: پیامبر اکرم(ص) از زمان تشکیل حکومت اسلامی دو جبهه رزمجویان و علم و منطق را برای مبارزه در برابر دشمنان اسلام به وجود آوردند که این دو علم دو شادوش هم برای حفظ اسلام گام برمی‌داشتند.

استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم تصریح کرد: لازم است دو جبهه جهادگران که با قدرت رزمی خود در برابر دشمن می‌ایستند و دیگری جبهه علما یعنی علم، بیان و پژوهش در هر نظام اسلامی تقویت شود.

وی با بیان این‌که اگر این دو جبهه قوی، قدرتمند و متحد باشند می‌توانند اسلام را نگه دارند و عزت آن را تضمین کنند، گفت: اما اگر در هر یک از این دو جبهه ضعفی رخ دهد پیشرفت اسلام متوقف می‌شود.

این مرجع تقلید با اشاره به ارزش تلاش جهادگران و تلاش عالمان دین، ابراز داشت: لحظه لحظه کار جهادگران و عالمان دین که سبب خشم دشمن می‌شود، نزد خدا پاداش دارد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی با بیان این‌که خداوند اجر نیکوکاران و خدمتگزاران به اسلام و مسلمانان را هرگز ضایع نمی‌کند، تصریح کرد: اگر در راه دین ثروت خود را هم خرج کنید، در هر وادی که قدم بگذارید در دیوان عملتان نوشته می‌شود.

استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم با اشاره به ارزش جهاد در اسلام و با بیان این‌که پیامبر اکرم(ص) فرمودند «خداوند عزت را در جهاد قرارداده است»، گفت: هر ملت مسلمانی که جهاد را ترک کند ذلیل شده و دینش پایمال می‌شود.

وی سپس با بیان این‌که هر فردی برای رزق و روزی خود کاری را انتخاب می‌کند، به تکدی‌گری اشاره کرد و گفت: مسلمانان در اسلام کرامت دارند و اسلام اجازه نمی‌دهد که هیچ مسلمانی ذلیل شود.

این مرجع تقلید اضافه کرد: در روز قیامت از انسانی که تنبلی می‌کند و دنبال کسب و کار مناسب نیست، سؤال خواهد شد، مگر این‌که دولت برای او کاری را فراهم نکرده باشد./پ202
ارسال نظرات