۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۲
کد خبر: ۶۵۰۵۸۸
یادداشت؛

قاچ زین را بچسب، اسب‌سواری پیشکش!

قاچ زین را بچسب، اسب‌سواری پیشکش!
هیچ‌کس فکر نمی‌کرد یک «پدیده ناپدید» بلایی بر سر دشمنان ایران بیاورد که کل طراحی‌های خزانه‌داری آمریکا به عنوان اتاق جنگ اقتصادی علیه ملت ایران به چاهی بیفتد که برای ما کنده بودند.

به گزارش خبرگزاري رسا، یادداشتی از محمدکاظم انبارلویی در روزنامه وطن امروز مبنی بر تاثیر ویروس کرونا آمریکا منتشر شده که خلاصه ای از آن یادداشت در ادامه آمده است:

ویروس کرونا که رئیس‌جمهور آمریکا از آن به عنوان دشمن ناپیدا یاد می‌کند، بیشترین تلفات را در آمریکا و اروپا و بیشترین تغییرات را در زندگی روزمره مردم مغرب‌زمین برجا گذاشته است. مهم‌ترین خبری که این روزها مخابره شد، اثرات ویروس کرونا در حوزه بازار نفت است. دوشنبه گذشته خبر پایگاه خبری «اکس‌پرس» درباره بی‌سابقه‌ترین سقوط تاریخ بهای نفت‌خام آمریکا بود. خبر این بود که نفت‌خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱۴۷ درصد در هر بشکه کاهش قیمت داشته و به منفی ۳۷ دلار و ۶۳ سنت در هر بشکه رسید. آمریکایی‌ها روزی ۱۲ میلیون بشکه نفت تولید می‌کنند و کاهش تقاضا هم در داخل و هم در خارج از آمریکا موجب شده نفت روی دست آنها بدون مشتری بماند. این در حالی است که همه مخازن ذخیره آنها سرریز شده است. پالایشگاه‌های نفت در آمریکا به لحاظ فنی با نفت عربستان کار می‌کنند لذا آمریکا از عربستان نفت وارد می‌کند و نفت خود را صادر می‌کند. امروز آمریکا مجبور است از یک‌سو پول نفت عربستان را بدهد و از سوی دیگر نفت خود را نه‌تنها مجانی بلکه مبلغی هم به مشتری بدهد تا جلوی سرریز مخازن خود را بگیرد.

خزانه‌داری آمریکا که ماموریت دارد با تحریم‌های فلج‌کننده، ملت ایران را از پای درآورد، یکی از ماموریت‌های سختش به صفر رساندن فروش نفت ایران است.

تفریغ بودجه ۹۷ و احتمالا ۹۸ و ۹۹ نشان خواهد داد فروش نفت ایران هیچ‌گاه به صفر نمی‌رسد اما پدیده بی‌سابقه سقوط بهای نفت آمریکا به زیر صفر نشان داد آمریکایی‌ها نه‌تنها صدور نفت‌شان به صفر رسیده بلکه حتی برای فروش آن بدون اینکه درآمدی داشته باشند باید هزینه کنند.

* ورشکستگی صنعت نفت آمریکا

اکنون آمریکایی‌ها رودرروی شریک دنگی و تجاری خود یعنی عربستان قرار دارند و مجبورند خرید نفت از عربستان را متوقف کرده و فشار بیاورند عربستان همچنان تولید نفت را کاهش دهد. کرونا در حوزه اقتصادی صف‌های طولانی را در آمریکا برای اخذ غذای مجانی و همچنین قفسه‌های خالی فروشگاه‌ها درباره کالاهای مورد نیاز مردم به جا گذاشته است. کرونا تصویر ناکارآمدی از پیشگیری و درمان در نظام بهداشت و سلامت دولت آمریکا در جهان بازتاب داده است.کمتر از ۵ ماه از مدت امپراتوری کرونا ویروس در پهنه جهان می‌گذرد و هنوز نه سیاستمداران، نه علما و نه صاحب‌نظران حوزه بهداشت جهانی و صاحبان آزمایشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها نتوانسته‌اند خبری امیدوار‌کننده درباره مقابله قطعی با این پدیده عجیب بدهند. علمای علم سیاست هم می‌گویند کرونا روی ناکارآمدی نظام‌های غربی سوار شده است و هر روز یک رونمایی از آن را در منظر جهانی به نمایش می‌گذارد. کرونا سرعت افول قدرت آمریکا و قدرت‌های اهریمنی غرب را شتاب بخشیده و مشغول نمایش بخش‌هایی از فروپاشی غرب است.  همین چند روز پیش بود که اعلام کردند تلفات کرونا در انگلیس 3 برابر تلفات کرونا در ایران است. وضع در آمریکا هم شدیدتر از آن است که ما فکر می‌کنیم، مردم در آمریکا به بیمارستان‌ها مراجعه نمی‌کنند چون هزینه‌های درمان بالاست. در آمریکا اصلا یک شبکه ملی بهداشت که در این بحران به داد مردم برسد وجود ندارد.

ژست رئیس‌جمهور آمریکا وقتی پشت تریبون اطلاع‌رسانی قرار می‌گیرد، ژست یک رئیس دولت درمانده را نشان می‌دهد. این در حالی است که در ایران علاوه بر خدمات در بخش بهداشت و درمان و بسته‌های حمایتی دولت، با یک جنبش عظیم معنوی و مومنانه از سوی همه اقشار مردم با فرمان رهبر حکیم انقلاب برای کاهش مشکلات به‌وجود آمده از سوی این بیماری جهانی رو به رو هستیم.

مردم این روزها به شیپورچی‌های رسوا در رادیو بی‌بی‌سی و رادیو آمریکا و دیگر مراکز اهریمنی دروغ‌پراکنی غرب می‌خندند که مشغول پنهان‌سازی مصیبت کرونا در غرب و دروغ‌پردازی و شایعه‌سازی درباره این پدیده در ایران هستند. مردمی که هر روز به بازار می‌روند و فروشگاه‌ها را مملو از کالا می‌بینند و زندگی عادی خود را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌گذرانند، در جریان اخبار فضاحت‌بار درباره این پدیده بویژه درباره آمریکا و اروپا آن هم به اذعان منابع داخلی آنها قرار می‌گیرند. اخبار جهانی را مستقیم و بدون تحلیل دریافت می‌کنند. هیچ‌کس فکر نمی‌کرد یک «پدیده ناپدید» بلایی بر سر دشمنان اسلام و ایران بیاورد که کل طراحی‌های خزانه‌داری آمریکا به عنوان اتاق جنگ اقتصادی علیه ملت ایران به چاهی بیفتد که برای ما کنده بودند. مراکز آینده پژوهی در واشنگتن که پیش‌بینی حوادث در ۲۰ سال آینده در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را انجام می‌دهند، نتوانستند درباره پدیده کرونا ویروس بگویند حتی فردا چه اتفاقی می‌افتد و هنوز فکری برای مهار، کنترل و درمان این ویروس نکرده‌اند.

بعد هم مضحک است سخن از پساکرونا به میان می‌آورند(!) یک ضرب‌المثل ایرانی می‌گوید «شما قاچ زین را بچسب، اسب سواری پیشکش!» ای کاش مفهوم و معانی این ضرب‌المثل ایرانی را آمریکایی‌ها می‌فهمیدند./1360/

ارسال نظرات