۲۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۶۵۲۴
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

انتخابات، محكوم به صحت است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جمع خبرنگاران گفت: دولت دهم به مراتب بیشتر از گذشته به مسائل دینی و خاصه حوزه علمیه و شورای عالی توجه خواهد داشت.
نشست خبري آيت الله يزدي رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جمع خبرنگاران،  22  خرداد را از ایام الله دانست و گفت: این حجم حضور مردم پس از اجتماع در اصل رفراندوم نظام ، واقعا بی سابقه است و در دیگر انتخابات این حضور دیده نشده است.

 

وی افزود: «ایام الله» در کلمات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی و بزرگان دیگر، روزهای نقطه عطف انقلاب اسلامی است.  دیروز نیز نقطه عطف انقلاب بود که حضور عامه مردم بسیاری از توطئه های داخل و خارج را خنثی کرد.

 

آیت الله محمد یزدی با بیان این كه مردم در جریان انتخابات بودند و با عشق، علاقه و قصد قربت رای دادند، ادامه داد: این احساس برای مردم  وجود داشت که نقشه هایی در راه است و باید خنثی شود پس به این عنوان رای دادند ، زائد بر وظیفه ملی و اجتماعی، بسیاری می‌خواستند نقشه‌های مخالفان را خنثی کنند.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حمایت محترمین کشور و اکثریت جامعه مدرسین و روحانیت مبارز تهران و آیت الله مهدوی کنی و دیگر علما را مد نظر قرار داد و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اشاره كرد و گفت: اشارات و شاخصه های رهبر معظم انقلاب اسلامی بدون ذکر مصداق در بیانات چند ماه اخیر و بخصوص جمله‌ای كه در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) نسبت به حضور حداکثری مردم فرمودند،نقش وافری در حضور مردم گسترده و متراكم مردم در0 این یوم الله داشت.

 

وی با تشكر از حضور  آگاهانه مردم در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تصریح كرد: مردم خدمت بزرگی کردند. اگر حضور گسترده مردم نبود یا مانند دوره های قبل فاصله کمی بین نامزدها وجود داشت سوء استفاده هایی در داخل و توطئه هایی توسط دشمنان خارجی انجام می شد كه همه بحمد الله تعالی خنثی و خدمتی به نظام انجام شد.

 

آیت الله محمد یزدی با تاكید بر حمایت همه جانبه از رئیس جمهور منتخب گفت: همان طور كه از سیما پخش شد کاندیداها تایید کردند که باید به رییس جمهور منتخب کمک کرد تا کارش را انجام دهد. آنها باید برای رضای خدا یا مصالح کشور و ملت و یا هرچه معتقد هستند گذشته ها و درگیری ها را کنار بگذراند و تاکید کنند رییس جمهور منتخب مردم است. میزان را رای مردم بدانند و به رای ملت احترام بگذارند و به دوستانشان سفارش کنند هر کدام کمک کنند و چوب لای چرخ دولت نگذارند. اگر حمایت نمی کنند لا اقل با سکوت بگذارنند.

 

وی وجود برخی كاستی ها در برنامه‌ها را منتفی ندانست و در عین حال تاكید كرد: هیچ کس مطلق نیست. افرادی هستند که نواقص و ضعف هایی داشته اند این ها را از راههای معقول و عقلانی پیگیری کنند. در درجه اول رهبری با راهنمایی ها ارشاد می کنند. همه مسئولان شنوایی دارند. اگر مساله حل نشد، نظام حاکم و کشور از قدرت فوق‌العاده برخوردار است به دستگاه قضایی مراجعه کنند.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تغییر آینده در قوه قضائیه را مد نظر قرار داد و گفت: به  مسئولان فعلی و بعدی قوه قضاییه کشور كه از قوای نافذ کشور است سفارش می كنم اگر بحثی به دستگاه قضایی رفت، سریع‌تر، شفاف تر و رساتر رسیدگی کنند و مشکلات را به عامه مردم و روزنامه ها نکشند. مردم سرشان به زندگی‌شان است.

 

آیت الله محمد یزدی، مسئول قانونی تایید اطلاعات و آمار انتخابات را شورای نگهبان دانست و گفت: از هر کاندیدا در این دوره نماینده‌ای در شورای نگهبان حضور داشت و برای اولین بار ستاد نظارت در شورای نگهبان تشکیل شد و از همه مسائل در جریان بودند، گزارش‌ها در شورای نگهبان تهیه شده و در زمان قانونی اعلام می‌شود. بعید است جایی مشکل بوده باشد اما اصل انتخابات محکوم به صحت است و غیر از طریق رسمی دیگران حق اظهار نظر ندارند.

 

وی افزود: مراجع معظم تقلید، شورای عالی حوزه و اساتید حتما نظرات خود را منتقل می كنند و دولت دهم را نیز راهنمایی خواهند کرد. البته حوزه علمیه نه در حال و نه گذشته مطالبه‌ای از دولت ندارد. از امتیازات دولت دكتر احمدی‌نژاد هم این است که روش قبلی حمایت از مراکز دینی و فرهنگی ادامه می‌یابد. در این روابط اگر نظراتی از حوزه و خصوصا شورای عالی حوزه باشد به دولت منتقل می‌شود .

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم پیش‌بینی كرد: دولت دهم به مراتب بیشتر از گذشته به مسائل دینی و خاصه حوزه علمیه و شورای عالی توجه خواهد داشت.


 

ارسال نظرات