روند احداث مصلاهای كشور تسریع می یابد
خبرگزاری رسا ـ رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور تسریع در روند احداث مصلاها را نیازمند مشارکت مردم دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام سیدرضا تقوی، رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور عصر روز گذشته در بازدید از طرح های عمرانی مصلاهای شهرهای اردبیل گفت: در حال حاضر بیش از 170 مصلی در کل کشور در حال احداث است.
وی اعتبار ساخت کل این مصلی ها را 250 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تسریع در عملیات اجرایی احداث مصلی ها در کشور نیازمند مشارکت بیشتر مردم است.
رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور همچنین به نقش مشارکت های مردمی در توسعه مصلی در هر شهری اشاره کرد و گفت: مشارکت مردمی در نهضت مصلی سازی بسیار حائز اهمیت است.
حجت الاسلام تقوی یکی از دستاوردهای مهم نماز جمعه را مبارزه با ناتوی فرهنگی دشمن دانست و تصریح کرد: گسترش فعالیت های فرهنگی سد محکمی برای خنثی سازی فعالیت های دشمن است.
وی گفت: با توجه به پیشینه مذهبی و فرهنگی اردبیل درصدد توسعه مصلاهای شهرستان های مختلف این استان از جمله مرکز شهر هستیم.
عضو شورای فرهنگ عمومی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر توجه بیش از پیش به امور تربیتی خاطر نشان کرد: برای اصلاح جامعه و تربیت صحیح و اصولی جوانان و اجرای برنامه های اصولی و سازنده خانواده ها باید با مراکز تربیتی و فرهنگی همکاری تنگاتنگی داشته باشند./پ202
ارسال نظرات