۰۳ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۴
کد خبر: ۶۶۴۱۰
رییس رسانه ملی:

هیچ قدرتی ملت ایران را نمی تواند مغلوب کند

خبرگزاری رسا ـ رییس رسانه ملی در حاشیه همایش شهدای رسانه به خبرنگاران گفت: فداکاری و شجاعت ملت ایران باعث شده که هیچ قدرتی نتواند این ملت را مغلوب کند.
عزت الله ضرغامي، رييس سازمان صدا و سيما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، عزت الله ضرغامی، رییس سازمان صدا و سیما در حاشیه مراسم یاد بود شهدای رسانه که در عملیات تروریستی سیستان و بلو چستان به شهادت رسیدند گفت: شهیدان عباس گودرزی و محمد فراهانی از شهیدان والامقامی بودند که در حادثه تروریستی سیستان و بلو چستان به درجه رفیع شهادت نایل گشتند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بنا به فرموده امام امت ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد، افزود: هیچ قدرتی ملت ایران را نمی تواند مغلوب کند و این مرهون این است که مردم با فداکاری و عدم هراس از جانشان در صحنه حضور دارند.

رییس صدا و سیما اظهار داشت: همکاران ما در رسانه ملی نشان دادند که همه جا پا به پای مردم در همه عرصه ها و میدان ها حضور دارند.

وی همچنین ابراز داشت: این شهیدان نخستین شهیدان رسانه ملی نیستند و به یقین آخرین شهدای رسانه ملی هم نخواهند بود.

عزت الله ضرغامی در پایان با بیان این مطلب که شهادت این بزرگواران نشان دهنده این مطلب است که بین همکاران ما وسرداران و فداکاران این انقلاب پیوند عمیقی وجود دارد گفت: این پیوند باعث می شود همکاران ما در صدا و سیما در همه ی صحنه ها و عرصه ها حضور داشته باشند./پ202
ارسال نظرات