۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۵
کد خبر: ۶۶۵۱۹۱
در دیدار مدیر حوزه علمیه منطقه کاشان مطرح شد؛

تأکید آیت الله سلیمانی بر تشکیل مجمع خیرین حوزه علمیه کاشان

تأکید آیت الله سلیمانی بر تشکیل مجمع خیرین حوزه علمیه کاشان
اصفهان - آیت الله سلیمانی به لزوم ایجاد مجمع خیرین حوزه علمیه کاشان تأکید کرد و گفت: جای خالی مجمع خیرین حوزه علمیه در کاشان محسوس است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، آیت الله عباسعلی سلیمانی بعد از ظهر امروز در دیدار مدیر و معاونین حوزه علیمه کاشان، گفت: حوزه علمیه قم مرکز ثقل طلاب سراسر کشور است و طلاب مدارس علمیه سراسر کشور برای ادامه تحصیلات تکمیلی وارد حوزه علمیه قم می‌شوند.

وی ادامه داد: شهرستان کاشان نیز یکی از شهر‌هایی است که در مدارس علمیه آن طلاب همه استان‌های کشور حضور دارند و استقبال از مدارس علمیه کاشان چشمگیر است، اما باید تلاش کرد برای رشد جایگاه حوزه کاشان درس خارج حضوری در کاشان برگزار شود.

آیت الله سلیمانی یادآور شد: دانشگاه کاشان مولود انقلاب اسلامی توانسته خیرین را به خود جلب کند و امروز دارای رتبه‌های برتر در کشور است، اما حوزه علمیه کاشان که سابقه بیشتری دارد نتوانسته خیرین را جذب کند.

به گفته وی رویکرد خیرین در کاشان از ابتدا به سمت آموزش و پرورش، دانشگاه و بخش سلامت بوده و هیچگاه تدبیری برای حمایت و پشتیبانی خیرین از حوزه علمیه وجود نداشته است.

نماینده ولی فقیه در کاشان ابراز داشت: در کشور امام صادق که بنیان فکری مردم آن امام صادق (ع) است، خیر برای ساخت و ساز مدرسه دولتی دارد، اما برای ساخت مدرسه امام صادق (ص) ندارد.

آیت الله سلیمانی به لزوم ایجاد مجمع خیرین حوزه علمیه در کاشان تأکید کرد و گفت: جای خالی مجمع خیرین حوزه علمیه در کاشان محسوس است.

به گفته وی حوزه علیمه کاشان نیازمند تحولی اساسی است تا بخشی از خیرین مدرسه ساز به عنوان خیرین پشتیبان حوزه علمیه دعوت به همکاری شوند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان کاشان خیرین زیادی دارد که نیازمند شناسایی و دعوت به حوزه علمیه هستند، گفت: کاشان شهر برخورداری است و مدارس علمیه آن نیازمند حمایت و پشتیبانی خیرین شهرستان است.

نماینده ولی فقیه در کاشان ابراز کرد: اگر تاکنون حضور خیرین کاشانی در حوزه علمیه کمرنگ بوده است نشان دهنده اوج مظلومیت حوزه است، چرا که شهرستان برخورداری مانند کاشان با ظرفیت خیرینی که دارد مدارس علمیه آن نباید کمبودی داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین منصور فرجی مدیر حوزه علمیه منطقه کاشان نیز ابتدای این دیدار گفت: حوزه علمیه کاشان دارای ۶ مدرسه علمیه در ۶ شهر تابعه نراق، نظنز، قمصر، برزک و آران و بیدگل است.

وی با اشاره به اینکه مدرسه علمیه شهرستان نراق از استان مرکزی و مدرسه علمیه نطنز از اصفهان جدا شده و به کاشان ملحق شده اند، افزود: سال گذشته نیز نظارت بر مدارس علمیه ۶ شهرستان خوانسار و نجف آباد، گلپایگان و شهرضا و خمینی شهر با حدود ۹ مدرسه به حوزه علمیه کاشان داده شده است.

لازم به ذکر است، در منطقه کاشان بزرگ ۱۹ مدرسه علمیه فعال با ۵ هزار و ۷۹۲ طلبه و یک مدرسه علمیه در حال ساخت است که از این تعداد ۱۳ مدرسه علمیه در شهرستان کاشان است و ۶ مدرسه شهر‌های تابعه کاشان، آران و بیدگل، قمصر، برزگ، نطنز و نراق در استان مرکزی است./۱۳۰۷/پ210/ب1
محمد ملک آبادی
ارسال نظرات