امام جمعه اردبیل:
وهابیت با آبروی اسلام بازی می کند
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: وهابیت به علت عدم درک صحیح از اسلام، با آبروی مسلمانان بازی می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل عصر روز گذشته در همایش حجاج بیت الله الحرام اردبیل اظهار داشت: هوشیاری حجاج در قبال توطئه های وهابیت در سرزمین وحی امری ضروری و مهم است.
وی خاطر نشان کرد: وهابیت با ترفندهای مختلف تبلیغاتی در این ایام، سعی دارد اعتقادات شیعیان را مورد هجمه قرار دهند.
امام جمعه اردبیل با اشاره به حوادث تروریستی اخیر مناطق مختلف دنیا گفت: وهابیت با هدف براندازی امامت و ولایت وارد عرصه شده و با تمام این خونریزی ها خود را قهرمان توحید معرفی کرده است.
وی با بیان اینکه فرق ضاله عاملی برای عدم معرفی صحیح اسلام در غرب است، خاطر نشان کرد: وهابیت به علت عدم درک صحیح از اسلام، با آبروی مسلمانان بازی می کند.
حجت الاسلام و المسلمین عاملی در بخش دیگری از سخنان خود فلسفه حج را عبودیت و تزکیه روح و نفس دانست و اظهار داشت: تمام مناسک حج را نمادی از احیای دین است.
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه حج عزت مسلمانان است، خاطر نشان کرد: حج یکی از ارزاق منور الهی است که خداوند آن را به انسان ارزانی می دارد.
همچنبن منصور حقیقت پور، استاندار اردبیل در سخنانی با بیان اینکه مناسک حج و خارج شدن از احرام به معنای تولد دوباره است، گفت: سفر حج سرشار از معنویت، پاکی و تقواست، از این رو باید نهایت استفاده از این فرصت صورت گیرد.
استاندار اردبیل افزود: انضباط، اخلاق، رفتار عبادی و شخصیت برجسته حجاج موجب شناخته شدن روحیه ولایی حجاج اردبیل عنوان کرد و ادامه داد: اجازه ندهید سختی این سفر شما را از مدار اخلاق سفر حج منشور ایثار و گذشت است، حجاج هر چه قدر این روحیه را در خود پرورش دهند، به همان اندازه از رحمت خداوند برخوردار خواهند شد.
همچنین ولی الله عباسی، مدیرکل حج و زیارت استان اردبیل در سخنانی با بیان این که امسال 630 نفر با عوامل حج تمتع راهی سرزمین وحی میشوند، اظهار داشت: این کاروان ها در 14 و 15 آبان از فرودگاه اردبیل اعزام خواهند شد./پ202
ارسال نظرات