خطیب مسجد الاقصی خبر داد:
برپایی همایش قدس نماد ایمان و چالش های پیش رو در فلسطین
خبرگزاری رسا ـ شیخ محمد مفتی قدس و خطیب مسجد الاقصی از برپایی همایش «قدس شریف؛ نماد ایمان چالشهای پیش رو» در فلسطین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین، مفتی قدس روز گذشته با بیان این مطلب تصریح کرد: در این همایش جمعی از علما، اندیشمندان و شخصیت های دینی، سیاسی، فرهنگی و کارشناسان مسائل خاومیانه به ویژه فلسطین از کشورهای اسلامی حضور خواهند داشت و در مورد آخرین تحولات و رویدادهای سیاسی در قدس شریف بحث و گفتگو می کنند.
شیخ محمد حسین افزود: در این همایش واقعیت های قدس شریف و مشکلات و مسائل آن بیان می شود و یورش و هجوم نیروهای اسرائیلی به مردم بی پناه فلسطین و تخریب آثار اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و برای پایان دادن به آن راه حلی ارائه می شود.
وی در پایان از مردم کشورهای اسلامی خواست، جهانیان را با جنایات وحشیانه صهیونیست ها آشنا و در مناسبت های گوناگون، خشم و نفرت خود را از این اقدامات اعلام کنند.
ارسال نظرات