۱۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۵
کد خبر: ۶۷۲۸۵
آیت الله علم الهدی:

تسخیر لانه جاسوسی بزرگ‌ترین سیلی به آمریکا بود‌

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه مشهد گفت: تسخیر لانه‌ جاسوسی توسط دانشجویان، بزرگ‌ترین سیلی را به صورت آمریکا زد.
آيت الله علم الهدي، امام جمعه مشهد
 
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، آیت‌الله احمد علم‌الهدی در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی اظهار داشت: 13 آبان قبل از آنکه روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شود، روز دانش‌آموز بود، چراکه این روز، نقطه‌ اوج مبارزه با رژیم ستمشاهی بوده و در عرصه‌ دانشگاه تهران دانش‌آموزان معصوم این مرز و بوم مورد آماج گلوله‌های جلادان ستمشاهی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: جوانان نخبه انقلابی، نخستین کسانی بودند که نخستین گام موثر را در 29 سال گذشته در برابر آمریکا برداشتند و هیبت استکبار جهانی را در دنیا شکستند.

عضو خبرگان رهبری با تشکیل ارتش 20 میلیونی با بیان اینکه فکر تشکیل این ارتش در غائله‌ طبس شکل گرفت، خاطرنشان کرد: پس از گذشت چند ماه از تسخیر لانه جاسوسی و شکست آمریکا در غائله‌ طبس امام خمینی (ره) طرح تشکیل ارتش 20 میلیونی و بسیجی را مطرح کردند.

علم‌الهدی گفت: بسیجیان و دلسوزان و وفاداران به آرمان‌های انقلاب و نظام به هیچ عنوان اجازه نمی دهند برخی افراد و جریان‌های سیاسی حیثیت نظام را جلوی پای استکبار ریخته و قربانی منافع دشمنان کنند.

وی ادامه داد: برخی اشخاص و جریان‌های سیاسی که روزی به دنبال اهداف و آرمان‌های امام (ره) به راه افتادند اما هم اکنون تغییر ماهیت داده و به عنوان دنباله‌روهای تازه نفس استکبار برای نیل به اهداف خود می‌خواهند آرمان‌های نظام را قربانی سیاست‌های خصمانه استکبار جهانی کنند باید بدانند با حضور آگاهانه بسیجیان در صحنه به هیچ عنوان به اهداف خود نمی‌رسند.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: هر جریان و عنصر سیاسی که در جامعه اسلامی ما قد علم کرد و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و استکبارستیزی را بر زبان نداشت و این موارد را جزو خط مشی‌های خود قرار نداد، دانسته و یا ندانسته مزدور و وابسته آمریکا و استکبار جهانی است.

وی خطاب به دانش‌آموزان بسیجی تصریح کرد: شما باید با افزایش بصیرت خود پرده از چهره افراد و جریان‌های تازه نفس وابسته به دشمن بردارید و نگذارید آنها به اهدافشان که همانا هدف‌های معاندان و استکبار جهانی است، دست یابند.

امام جمعه مشهد اضافه کرد: روز 13 آبان ماه روز دانش‌آموز به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده، بنابراین باید مبارزه با استکبار و یا استکبارستیزی به عنوان یک اصل در زندگی دانش‌آموزان به عنوان نسل نوی انقلاب قرار داشته باشد و استبکبارستیزی مهم‌ترین معیار در بصیرت سیاسی آنها باشد.

وی بیان داشت: دانشجویان و جوانان پیرو خط امام (ره) در 29 سال پیش و در 13 آبان ماه سال 1358 با اقدام موثر و سرنوشت‌ساز خود و تسخیر لانه جاسوسی هیبت استکبار جهانی را در دنیا شکستند و این امر مهم را ثابت کردند که مبارزه با استکبار و روحیه استکبارستیزی در نظام اسلامی همواره یک ارزش و راهبرد مهم است و شعارهای ضداستکباری همواره در جامعه ما نهادینه است.

علم‌الهدی عنوان کرد: همچنین این امر ثابت کرد که شعارهای مرگ بر آمریکا و شعار ضداستکباری نغمه تعطیل نشدنی ملت مومن و انقلابی و همیشه در صحنه ایران اسلامی است و آمریکا یک دشمن درست نشدنی است و عناد و دشمنی این کشور با ملت ایران سابقه 50 ساله دارد.

وی با اشاره به روشنگری‌های امام (ره) در مقابل تصویب قانون کاپیتولاسیون گفت: در راستای این قانون اگر یک آشپز آمریکایی شاه ایران را می‌کشت هیچ قانونی حق محاکمه‌اش را نداشت اما اگر یک فرد ایرانی سگ آمریکایی را به قتل می‌رساند در اسرع وقت محاکمه می‌شد.

به گزارش فارس، علم‌الهدی خاطرنشان کرد: آمریکا اصلا دوست شدنی نیست و روز قلع و قمع جریان استکبار که روز براندازی آمریکاست، روز ظهور امام زمان (عج) است.

وی با بیان اینکه بصیرت در بینش سیاسی و اجتماعی شما باید قطعی شود، افزود: مسئله مبارزه با استکبار و آمریکا یک اصل در زندگی شما دانش‌آموزانی است که پرچم انقلاب را به دوش می‌کشید.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب افزود: اگر امروز عرصه دفاع مقدس در این کشور آغاز شود، نسل جوان امروز آماده‌تر و پرشورتر از دهه‌ 60 در خط دفاع با دشمن می‌ایستد. /د103
ارسال نظرات