ادبیات منقلی به خود رییس جمهور برگشت
![ادبیات منقلی به خود رییس جمهور برگشت](/files/fa/news/1399/11/5/362950_525.jpg)
حجت الاسلام احمد جهان بزرگی در اظهارات خود از ادبیاتی به کار بردند که میتوانست مفهوم انتقاد را بهتر منتقل کند اما گاهی فضایی بر شرایط فرهنگ و جامعه مستولی میشود که ناگزیر از رفتارهای مختلف میشویم و این عمل تبدیل به یک اتفاق غیر ارادی میشود.
برای اولین بار رئیس جمهور جناب آقای روحانی از ادبیات منقلی استفاده کرد و همچنین در این هشت سال مرزهای توهین را جابه جا نمود و توهینهای مختلفی همچون هوچیباز، بی عقل، کم سواد، بی شناسنامه، بیکار، عصر حجری و نزدیک به 53 برچسب دیگر به منتقدین رئیس جمهور نثار شد.
هرچند در میان این حجم از توهین که از قضا در تلویزیون جمهوری اسلامی نیز پخش شد و تنها یک واکنش در سطح و طرازی نه به وسعت توهینهای رئیس جمهور بیان میشود، شاید ناگزیر میکند که کمی تامل کنیم که ریشه تقصیر کجاست و مردم بیشتر خود را با ادبیات حکمرانی همچون رئیس جمهور تنظیم میکنند یا نه؟
نکته مهم اینجاست که برای ما امام عزیزمان فصل الخطاب است و مرزها را ایشان بیان میکنند، رهبر انقلاب فرمودند: ممکن است انتقاد درستی داشته باشید، انتقاد کنید اشکالی ندارد اما انتقاد با اهانت و هتک حرمت متفاوت است اینگونه رفتارها و هتک حرمت، روش امریکاییها است که در مناظره ها و کارهای مطبوعاتی، خود را در دنیا رسوا کردهاند تا جایی که یک شخصیت برجسته سیاسی آنها می گوید، دنیا با هراس و تحقیر به ما نگاه میکند.
حجت الاسلام جهان بزرگی از اساتید حوزه و دانشگاه است و خدمات شایانی در عرصه علمی به کشور انجام داده است و بدون شک قدردان زحمات ایشان هستیم، ایشان باید مراقبت کنند که آن کسی که از ادبیات منقلی استفاده کرده، خود متهم است و ما نباید در دام این جریان بیفتیم.