آیت الله شبستری:
حیات اقتصاد کشور را به صادرات گره بزنیم
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه نباید درآمد اصلی کشور مبتنی بر نفت نباشد، گفت: باید حیات و ممات اقتصاد کشور را به صادرات گره بزنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی شب گذشته در پانزدهمین همایش ملی توسعه صادرات غیر نفتی در تبریز اظهار داشت: توجه به صادرات و خودکفایی در نیازهای اساسی کشور، رمز توسعه اقتصادی کشور است.
وی با بیان اینکه نباید درآمد اصلی کشور مبتنی بر نفت باشد، خاطر نشان کرد: افزایش صادرات غیرنفتی باعث رشد و شکوفایی اقتصادی استان و کشور می شود.
امام جمعه تبریز از صادرات به عنوان یکی از مهم ترین مسائل مطرح در اقتصاد یاد کرد، و گفت: باید حیات و ممات اقتصاد کشور را به صادرات گره بزنیم.
عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: خروج از بحران ها و عدم تاثیرپذیری از تحریم های اعمال شده از سوی دشمنان، نیازمند عزم ملی برای توسعه صادرات است.
وی با بیان اینکه نیازمند فرهنگ سازی در سطح جامعه هستیم، ادامه داد: صادرات غیرنفتی باید در مسیر توسعه کشور جدی گرفته شود.
امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت های موجود در اقتصاد کشور به شکل مطلوب استفاده شود، گفت: بایستی تمام موانع موجود در صادرات غیرنفتی با نگاه ملی و کلان برداشته شود.
آیت الله شبستری در پایان بر ایجاد فضای رقابتی میان صنایع و بنگاه های اقتصادی کشور تاکید کرد و گفت: این امر در نگاه کلان موجب ارتقای کمی و کیفی تولیدات داخلی است./پ202
ارسال نظرات