۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳
کد خبر: ۶۷۴۲۵۶
آیت الله اعرافی تبیین کرد؛

حوزه علمیه؛ خاستگاه گفتمان جهاد و مقاومت

حوزه علمیه؛ خاستگاه گفتمان جهاد و مقاومت
مدیر حوزه‌های علمیه حوزه علمیه را خاستگاه گفتمان جهاد و مقاومت دانست و گفت: امروز طلاب جهادی باید از فرهنگ جهاد و مقاومت صیانت کنند.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور عصر امروز در همایش تجلیل از طلاب جهادی در بیمارستان ها و آرامستان های استان قم در ایام شیوع ویروس کرونا که در مرکز آموزشی و فرهنگی امامزاده سید علی(ع) برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی مبتنی بر فرهنگ جهاد و مقاومت است، گفت: طلاب در آن دوران خفقان طاغوت با شجاعت بسیار بالایی همه خطرات را به جان می خریدند و در میدان حضور داشتند و در راه دفاع از آرمان های امام راحل و رهایی کشور از چنگال ظالمان سر از پا نمی شناختند.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی سد استکبار را در هم شکست، ادامه داد: در آن روزگار همه جهان از شاه پشتیبانی می کردند، اما جوانان انقلابی قم توانستند یک انقلاب بزرگ را با دست خالی و تحت هدایت های امام راحل پایه ریزی کنند.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه در جریان انقلاب، روح جهادی توانست در مقابل همه حمله ها و هجمه های وحشیانه طاغوتی بایستد، خاطرنشان کرد: روحیه و فرهنگ جهاد و مقاومت بود که توانست رژیم شاهنشاهی را علی رغم همه حمایت هایی که از آن می شد، در هم بشکند.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور با اشاره به اینکه فرهنگ جهاد و مقاومت در هر کجا که وجود داشته باشد معجزه آفرینی می کند، بیان کرد: امروز همین فرهنگ مقاومت به دل لبنان و منطقه نفوذ کرده و از نیروهای آنجا یک «حزب الله» قدرتمند ساخت که همه معادلات دشمن را تغییر داده است.

وی حوزه علمیه را خاستگاه گفتمان جهاد و مقاومت دانست و ابراز کرد: امروز آمریکایی ها از گفتمان جهاد و مقاومت به شدت می هراسد، زیرا حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش با همین روحیه توانستند توطئه خطرناک داعش را در هم بشکنند.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه امروز طلاب جهادی باید از فرهنگ جهاد و مقاومت صیانت کنند، خاطرنشان کرد: شما باید از ما مسؤولان نیز در راستای صیانت از این فرهنگ بزرگ مطالبه گری داشته باشید، زیرا این فرهنگ، تمدن نوین اسلامی را رقم خواهد زد.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور بیان کرد: انقلاب اسلامی تنها یک انقلاب اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نبود، بلکه انقلابی بود که در اعماق فکر و معرفت بشر تغییرات بنیادین ایجاد کرد و نرم افزار تفکر بشر را متغیر ساخت؛ حوزه با این نگاه بلند پایه های علم، دانش، معرفت، اخلاق و فرهنگ را بریزد.

وی با اشاره به اینکه روحیه جهادی و اقدامات جهادی دارای پایه های معرفتی، احساسی، روحی و عاطفی، فردی، اجتماعی، تعاون، تکافل، امدادی و تاب آوری اسلامی است، گفت: روزها و هفته های اول شیوع کرونا همه دنیا به وحشت افتاده بود، اما شما و امثال شما در برابر همه وحشت ها ایستادید و دل به دریا زدید؛ این کیمیای ارزنده باید حفظ و تقویت شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی با اقدامات جهادی طلاب جوان و گروه های جهادی قابل حل و رفع شدن است، تأکید کرد: اقدامات جهادی و تجربه های طلاب باید ثبت شده، نظریه پردازی و الگوسازی شود تا بتوانیم از آنها در سایر زمینه ها و آسیب های اجتماعی استفاده کنیم./841/پ202/ف

ارسال نظرات