نجار در جمع خبرنگاران:
تغییر استانداران در دست بررسی است
خبرگزاری رسا ـ وزیر کشورظهر امروز در جمع خبرنگاران در ساری، با بیان این که تغییر تعداد استانداران مشخص نیست، گفت: این تغییرات هم اکنون در حال بررسی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، مصطفی محمد نجار، وزیر کشور، ظهر امروز در حاشیه مراسم معارفه استاندار جدید مازندران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین وضعیت تغییر استانداران گفت: تغییر تعداد استانداران مشخص نیست، و این تغییرات هم اکنون در حال بررسی است.
وی همچنین در پاسخ به سؤوال خبرنگاری در خصوص وضعیت تدوین طرح تامین امنیت مرزهای کشور گفت: این طرح هم اکنون در حال بررسی است و پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.
وزیر کشور با بیان این که در این طرح تدابیر خوبی برای گسترش امنیت مرزهای کشور در نظر گرفته شده است، خاطر نشان کرد: در این طرح توجه ویژه ای به مناطقی همچون شمال غرب، جنوب شرق و نیز مرزهای آبی کشور شده است تا نگرانی های موردنظر در خصوص قاچاق، ورود خروج غیر قانونی و نیز امنیت داخلی کشور رفع شود.
وی همچنین در پاسخ به سؤوال خبرنگار دیگری در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته برای پیگیری تروریستی صورت گرفته اخیر در زاهدان گفت: در این خصوص تذکرات مجددی به دولت پاکستان داده شده است.
وزیر کشور همچنین از ارائه خواسته های جمهوری اسلامی ایران به دولت پاکستان برای همکاری با پاکستان جهت مبارزه با تروریست خبرداد و بیان داشت: این خواسته های دولت ایران مجدداً به دولت پاکستان ارائه شد./پ202
ارسال نظرات