پشت صحنه عقده گشایی ها علیه قانون/ یک بام و دوهوای مدعیان اصلاحات و اعتدال
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، این روزها شاهد اوج گیری حملات و هجمه های جریان اصلاحات، اعتدال و غرب گرا علیه شورای نگهبان به بهانه بررسی صلاحیت ها هستیم.
سایت جماران، نشریه حریم امام(ره) و شماری از رسانه های زنجیره ای و پایگاه های خبری اصلاح طلب بعد از اتمام فرایند بررسی صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری، وقتی نتیجه آن را مطابق میل شان ندیدند، شروع به سم پاشی و عقده گشایی و هجمه علیه این نهاد انقلابی و یادگار حضرت امام(ره) کردند.
سید حسن خمینی اخیراً در سمینار بین المللی امام خمینی و دنیای معاصر گفته است:
او همچنین در کنفرانس بین المللی مجازی گفتمان سیاسی از دیدگاه امام خمینی گفت:
وی در مراسم اختتامیه دهمین رویداد طریق جاوید می گوید:
مجید انصاری نیز در گفت وگو با جماران گفت:
نشریه حریم امام(ره) هم در شماره 453 خود تیتر نخستش را به بازتاب اظهارات حجت الاسلام سید حسن خمینی اختصاص داده و به تخریب شورای نگهبان به عنوان پاسدار اسلامیت و جمهوریت نظام پرداخته است.
مجمع روحانیون مبارز هم وقتی بازار انتقادات به شورای نگهبان را داغ دید بیکار ننشست و با شرکت اکثریت اعضاء جلسه فوق العاده تشکیل داد و در پایان هم اعلام کرد:
این جریان در حالی دم از دفاع از حقوق مردم و وارد آمدن خدشه به جمهوریت نظام می زند که هر کجا موضوع بررسی صلاحیت ها خوشایند و باب میل شان بوده سکوت کرده اند، اما همین ها در سال 88 که فتنه گران رأی مردم را نشانه گرفته و حماسه حضور 85 درصدی را به کام ملت تلخ کرده و زمینه ساز اعمال تحریم های ظالمانه علیه مردم را فراهم آوردند، نه تنها در اعتراض سخنی به میان نیاورده، بلکه پشت صحنه خود، از صحنه گردانان و بازیگران اصلی علیه رأی قانونی ملت بودند.
از دیگر سو جایگاه مردم در اندیشه حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب به عنوان امامین انقلاب، جایگاهی واقعی و نه تزیینی است و همواره امامین انقلاب این حضور و پشتوانه را ارج نهاده و از آن صیانت و پاسداری کرده اند، اما تعجب برانگیز است جماعتی که کمترین ارزشی برای مردم و حضور آنان در صحنه قائل نبوده و نیستند، امروز در جایگاه دایه مهربان تر از مادر قرار گرفته و دم از تهدید جمهوریت نظام می زنند و به (دوگانه جمهوریت و حکومت) پناه آورده اند، غافل از این که حنای این جماعت دیگر رنگی ندارد.
در اینجا بد نیست نگاهی به مصاحبه موسوی خوئینی ها در 23 دی ماه سال 97 با خبرگزاری رسمی دولت بیاندازیم تا به جایگاه مردم در نزد این طیف پی ببریم.
موسوی خوئینیها در این مصاحبه گفته است: در انتخابات سال76، یك وقت متوجه شدیم خبرهایی میآید كه بالاخره میخواهند یك جوری بازی انتخابات را به هم بزنند و بناست همان كسی را كه میخواهند، روی كار بیاورند. من و آقای كروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی، گفتیم آقای هاشمی ظاهرا آنچه میفهمیم بنا نیست انتخابات روال عادی و طبیعی خود را طی كند.
البته ما هم آن موقع اطمینان خاطر جدی نداشتیم كه حتما آقای خاتمی رأی دارد؛ ولی میخواستیم هركس به همان میزان كه رأی دارد شناخته شود و یك انتخابات آبرومندی برگزار شود. برای همین به ایشان گفتیم پرسوجو كنید ببینید اگر تمایل به یك فرد دیگری هست، از آنجا كه آقای خاتمی هم دنبال پست و مقام نیست، كنار بكشد.
آقای هاشمی در پاسخ گفت اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم!
آقای خامنهای نظرش این است كه باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است.
اما من[=هاشمی] میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه كسی است، ما همه میرویم كار میكنیم كه همان بشود!
آقای هاشمی معتقد بود بالاخره یك رئیس جمهور لازم داریم، آقای خامنهای بگوید چه كسی بشود یا با هم توافق كنیم كه چه كسی بشود. ما تلاش میكنیم كه همان بشود!
خاطرات صریح موسوی خوئینیها از جمله اسنادی است که اثبات میکند پدرخوانده خردهجریان اعتدال، به عنوان تئوریسین اصلی مشارکت حداقلی در تاریخ جمهوری اسلامی مطرح است که برخلاف نظر رهبری معظم انقلاب اسلامی به دنبال مهندسی انتخابات بوده است!
از سوی دیگر ناامیدسازی مردم در آستانه انتخابات حساس سیزدهمین دوره ریاست جمهوری از سوی برخی افراد که خود را دنباله رو خط امام(ره) می پندارند با انگیزه خیرخواهی برای مردم و کشور در تضاد است./841/
قاطبه حوزویان از این اقدامات جناح چپ بیزارند.
(خداوند سایه رهبرمان را از سر ما کم نکند)
ایشان چکاره است که در یک تریبون عمومی برای ۶ نفر فقیه (منتخب رهبری) و شش نفر حقوقدان (شش حقوقدانی که رئیس قبلی قوه قضائیه - آقای آملی لاریجانی- معرفی، و مجلس قبلی - به ریاست علی لاریجانی- انتخاب کردند) تعیین تکلیف می کند و خط و نشان می کشد؟
جمهوریت ستیزی همین شمشیر از رو بستن برای دولت آینده است
همین تکبر و تقلای نصیحت دیگران بدون اهلیت ضد جمهوری است
جمهوریت ستیزی بی توجهی به ساختارها و قانون است
و اتفاقا شما مصداق جمهوریت ستیز هستید
ضمنا کدام رد صلاحیت گسترده؟
مگر علی لاریجانی چند نفر محسوب می شود؟
شما که زمان احمدینژاد هم دولت ستیز بودید و معاون اول روحانی که قربانت