۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۰
کد خبر: ۶۸۶۵۲
امام جمعه اردبیل:

جنایات عربستان در یمن به تحریک آمریکا صورت می گیرد

خبرگزاری رسا ـ عضو خبرگان رهبری گفت: نسل کشی و جنایات 14 کشور عربی علیه مسلمانان یمن، به تحریک آمریکاست.
حجت الاسلام و المسلمين عاملي   امام جمعه اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت‌ الاسلام و المسلمین سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل امروز در خطبه‌های نماز جمعه اردبیل اظهار داشت: آمریکا به بهانه ورود القاعده و طالبان به یمن اقدام به جنایت علیه مسلمانان این کشور می کند.

وی گفت: آمریکا و هم‌دستان او با توسل به این شیوه ابتدا افغانستان سپس عراق را محاصره کردند و هم‌اینک نیز قصد دارند این بلا را بر سر یمن بیاورند.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی خاطر نشان کرد: امروز در عراق، افغانستان، پاکستان و یمن شاهد قتل‌ عام مسلمانان هستیم که برگرفته از اندیشه انقلاب اسلامی قصد زیر سلطه رفتن استکبار را ندارند، اما دشمنان فجیع ‌ترین جنایات را در حق آنها انجام می‌دهند.

امام جمعه اردبیل اظهار داشت: عربستان با تحریک آمریکا و دیگر سردمداران ظلم و جور به جنگ مسلمانان یمن رفته است، ولی از این نسل‌کشی که به شکل فجیع انجام می‌شود سودی جز رسوایی خود نخواهد برد.

عضو خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تبلیغات سوء دشمنان علیه مردم ایران خاطر نشان کرد: دشمنان ما با هم ‌دستگی برخی کشورهای همسایه با روش ‌های مختلف نظیر سایت ‌های اینترنتی، کانال‌های ماهواره ‌ای، روزنامه‌ ها و برنامه‌های دیگر فرهنگی منحرف سعی دارند دنیا را نسبت به ایران بدبین کنند./پ202
ارسال نظرات