حجت الاسلام والمسلمین اژهای از مجتمع قضایی قدس تهران بازدید کرد
![حجت الاسلام والمسلمین اژهای از مجتمع قضایی قدس تهران بازدید کرد](/files/fa/news/1400/6/10/434522_731.jpg)
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای صبح امروز، با حضور در مجتمع قضایی قدس در منطقه جنتآباد تهران، از بخشهای مختلف این واحد قضایی بازدید و با تعدادی از مراجعین بهصورت چهرهبهچهره گفتگو کرد.
رییس قوه قضاییه در برخی شعب دادیاری و دادگاهها نیز حضور یافت و ضمن گفتگو با برخی کارکنان و قضات، در جریان میزان ورودی پروندهها و روند رسیدگی به آنها، آخرین آمار پروندههای موجود و معوقه و مشکلات و نیازهای این مجموعه قرار گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در جریان این بازدید دو ساعته که صارمی رییس حوزه ریاست قوه قضائیه، حشمتی رئیس کل دادگستری استان تهران و علی القاصی مهر دادستان پایتخت او را همراهی میکردند، با حضور در شعب ویژه حل اختلاف و بررسی کارشناسی روند رسیدگی به یکی از پروندهها، نظر طرفین دعوا، وکلا، قاضی و رئیس شعبه را درباره محل استقرار شوراهای حل اختلاف جویا شد و در یک جلسه رسیدگی حاضر شد.
رییس قوه قضاییه با اشاره به نظرات رئیس شعبه و طرفین دعوا با حضور شعب حل اختلاف در داگستریها و دادسراها متذکر شد: دستگاه قضا تلاش میکند که ارائه خدمات قضایی از نظر سهولت و سرعت دسترسی و همچنین هزینه این خدمات، به نفع ارباب رجوع باشد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای با اشاره به برکات صلح در جامعه، تصریح کرد «اثری که در صلح و سازش قرار دارد، چه بسا در رسیدگی کیفری به یک پرونده وجود نداشته باشد» و حل و فصل دعاوی در شوراهای حل اختلاف را به نفع طرفین دعوا و دستگاه قضایی دانست.
وی با تقدیر از زحمات همکاران شوراهای حل اختلاف و آمار بالای صلح و سازش در این شوراها، از کسانی که در این شوراها خدمت میکنند خواست به هر میزان که میتوانند با برقراری صلح و سازش از تشکیل پرونده در مراجع قضایی پیشگیری کنند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در واکنش به گلایههای یکی از کارکنان شورای حل اختلاف از بلاتکلیفی وضعیت استخدامی و وضعیت حقوق و معیشت همکاران این شورا، خاطر نشان کرد که با نهایی شدن لایحه شوراهای حل اختلاف و ابلاغ آن مشکلات مذکور برطرف خواهد شد.
رییس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم توجه به کرامت در واحدهای قضایی اظهار داشت: حفظ کرامت ارباب رجوع، شنیدن حرف مردم و سعه صدر در برخورد با کسانی که به دستگاه عدلیه مراجعه میکنند، یک وظیفه اخلاقی و سازمانی است و برخورد مناسب با آنها در افزایش رضایتمندی و اعتماد عمومی به نظام قضایی و مجموعه حاکمیت تأثیر به سزایی دارد.