۱۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۴
کد خبر: ۶۹۸۰۸

همایش علمداران ولایت در اردبیل برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ در آستانه فرا رسیدن عید غدیر، همایش علمداران ولایت با حضور طلاب و روحانیان اردبیلی برگزار شد.
همايش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت ‌الاسلام علی‌ محمد نوری، مسؤول بسیج طلاب و روحانیان استان اردبیل شب گذشته در همایش علمداران ولایت در اردبیل اظهار داشت: غدیر به عنوان سند همیشه ماندگار تاریخ اسلام چهره از حقیقت ولایت برداشته و سبب شده دین جایگاه خود را با معرفت و شناخت حقیقی بازیابد.

وی خاطر نشان کرد: بعد از گذشت 1400 سال از ظهور اسلام، انقلاب اسلامی در سه دهه گذشته با یک تئوری جدید حکومت‌ داری چهره از حقیقت ولایت برداشته و سبب روشنگری این جایگاه شده است.

حجت ‌الاسلام نوری ادامه داد: هر چند طی 30 سال گذشته با هجمه‌های مختلف سعی شده جایگاه ولایت فقیه به نحوی مورد تهاجم قرار گیرد، اما با رهبری امام راحل و آیت الله خامنه ای، انقلاب بر مدار ولایت به راه خود ادامه داده است.

مسؤول بسیج طلاب و روحانیان استان اردبیل گفت: انقلاب اسلامی ایران در امتداد غدیر خم، ولایت را اصل انکارناپذیری می‌داند که حتی باطن نبوت و رسالت نیز در آن جلوه‌گری می‌کند.

همچنین حجت‌الاسلام نصرالله سخاوتی، استاد حوزه و دانشگاه قم در سخنانی اظهار داشت: جای تاسف است که برخی افراد و شخصیت ‌های داخلی، صلاحیت و مشروعیت ولایت فقیه را گره‌ خورده در خبرگان رهبری می‌دانند، در حالیکه معتقدم رهبری بالاترین جایگاهی است که صلاحیت و شایستگی آن را خدا تعیین می‌کند.

وی گفت: کشوری چون کره جنوبی در سایه ثبات 50 ساله رهبری امروز به قدرت عظیمی تبدیل شده که ما نیز می ‌توانیم با ثبات و درایت رهبری به این تجربه موفق دست یابیم.

این استاد حوزه و دانشگاه قم با اشاره به حوادث پس از انتخابات خاطر نشان کرد: آنهایی که با فحاشی خواستار ابطال انتخابات بودند نه تنها حرمت رهبری را ندانستند بلکه زمینه هجمه به آن را فراهم کردند به طوری‌ که این هجمه‌ها امروز مظلومیت رهبر معظم انقلاب را نشان می‌دهد./پ202
ارسال نظرات