تشریح برنامههای دهه مهدویت/ اعزام ۱۵۰۰ مبلغ تخصصی
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، نشست خبری مرکز تخصصی مهدویت و جشن های نیمه شعبان پیش از ظهر امروز با حضور حجت الاسلام مجتبی کلباسی مدیر مرکز تخصصی مهدویت در ساختمان این مرکز برگزار شد.
حجت الاسلام کلباسی گفت: بحث نیمه شعبان از دیرباز در بین مردمان علاقمند به امام عصر (عج) و اهل بیت (ع) روز ویژه ای بوده و از گذشته بزرگداشت هایی را برگزار می کردند.
وی با اشاره به نقایص تبلیغی ابراز کرد: آمادگی ما معمولاً برای مراسمات سوگواری بیشتر از اعیاد و ایام شادی هدفمند و دارای نتیجه است، این در حالی است که همه این مناسبت ها به جهت حفظ و اشاعه فرهنگ اسلامی هستند.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های دهه مهدویت با بیان اینکه دهه مهدویت از ۵ شعبان تا ۱۵ این ماه مبارک است، اظهار داشت: این دهه فرصتی مناسب برای طرح مباحث مهدویت در بین مردم است و مهدویت را نباید مختص به نیمه شعبان کنیم.
وی تفاوت نیمه شعبان با سایر مناسبت های دینی را نگاه به گذشته و آینده برشمرد و تصریح کرد: سایر مناسبات مذهبی به گذشته می پردازد در حالی که نیمه شعبان نگاهش به آینده و تمدن سازی است.
حجت الاسلام کلباسی یکی از فعالیت های مرکز تخصصی مهدویت را دانشنامه و ویکی مهدویت دانست و خاطرنشان کرد: در راستای از میان بردن خلاء های موجود در بحث مهدویت با کارهای پژوهشی و مستدل دانشنامه و ویکی مهدویت را ایجاد کرده ایم.
وی با بیان اینکه با وجود کرونا هیچ گاه کلاس های مهدویت تعطیل نشده است، عنوان کرد: در این ایام کلاس ها به صورت مجازی برگزار شده و 500 برنامه تخصصی اجرا کرده ایم و 1500 مبلغ تخصصی این مرکز جهت اعزام در نیمه شعبان اعلام آمادگی کرده اند.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های دهه مهدویت با اشاره به ترجمه نگین آفرینش به چند زبان دنیا ابراز کرد: به کمک طلاب جامعه المصطفی کتاب نگین آفرینش به زبان های عربی، انگلیسی، فرانسوی و اردو ترجمه و آماده انتشار شده و برهمین اساس مسابقه ای نیز برگزار می شود.
وی در پایان با اشاره به افتتاح پروژه فقه الحدیث در دهه مهدویت تصریح کرد: در این ایام پروژه فقه الحدیث، انتشار ترجمه برخی از آثار مستشرقان در حوزه مهدویت، پخش داستان نمایشی ملیکا در بستر ایتا و جشن پانزده ساله ها را خواهیم داشت.