۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
کد خبر: ۷۰۷۴۸۷

روزنامه شرق و حقوق زنان

روزنامه شرق و حقوق زنان
امروز در دنیا آن کشور‌هایی که جمعیّت‌های زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافته‌اند؛ چین و هند یک نمونه است؛ با اینکه مشکلاتی هم دارند، امّا در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بین‌المللی برای آن‌ها توانسته موفّقیّتهایی را به وجود بیاورد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت زنان و خانواده دانشگاه علوم‌پزشکی لرستان؛ این حدیثی که من خواندم از قول پیغمبر اکرم که «تَناکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا» ، خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند. واقعاً هم این جور است که اگر چنانچه عدد ملّت مسلمان حالا در یک کشور اسلامی مثل کشور ایران یا در فضای اسلامی مثل امّت اسلامی زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد؛ یعنی وقتی که عدّه زیاد است، افراد صالح در آن قهراً زیادترند، توانایی‌ها قهراً بیشتر است، نیروی انسانی قهراً راقی‌تر است؛ این چون طبیعی است اگر چنانچه جمعیّت زیاد باشد. جمعیّت کم، مقهور واقع می شود.

 

امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّت‌های زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافته‌اند؛ چین یک نمونه‌ است، هند یک نمونه‌ است؛ با اینکه مشکلاتی هم دارند؛ امّا در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بین‌المللی برای آنها توانسته موفّقیّت هایی را به وجود بیاورد. بنا بر این نسل باید افزایش پیدا کند؛ اینکه من تکرار می کنم، تأکید می کنم، به خاطر این است.به‌هرحال افزایش فرزند باید به‌صورت یک فرهنگ دربیاید؛ شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی مثلاً در آمریکا خانواده‌ای پانزده تا بچّه دارند، بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق [هم] می‌شوند و هیچ‌کس مذمّتشان نمی‌کند، امّا نوبت به کشور ما که می‌رسد، این طرف قضیّه تشویق می‌شود، [یعنی] کم‌فرزندی و مانند اینها.

 

بنا بر آمار رسمی دولت آمریکا، متوسط تعداد اعضای خانوار در آمریکا در سال ۲۰۱۸ میلادی ۳.۴ بوده است. یعنی هر خانواده ۱.۹ فرزند دارد. در ایران حدود ۶۰ سال پیش هر زن در طول دوران باروری اش هفت فرزند داشت اما این عدد حالا به حدود ۱.۷رسیده است.] «در حالی که اندیشه‌ی متحجر و زنگ‌ زده غربی، مبتنی بر انکار مفهوم بلند و عمیق خانواده است ، تمام تلاش‌ خود را برای ضربه زدن به بنیان اصلی خانواده، یعنی مادر، و تحقیر و به حاشیه راندن و به لجن کشاندن این مقام والا به کار گرفته است و برنامه‌ ریزی بلندمدتی را به صورت فزاینده‌، در جوامع جهان سوم صورت داده است. چندی پیش سازمان بهداشت جهانی، خواستار آزاد شدن سقط جنین تا لحظه تولد شد؛ کمی قبل از آن هم قانونی شدن کشتن نوزادان تا ۲۸ روز پس از تولد نیز در آمریکا تیتر رسانه ها شده بود!»

 

جورج گرانت می گوید رسانه‌های ما به شکست اخلاقی بزرگی رسیده اند و به خود زحمت نمی دهند به اطلاع عموم برساند که درست همان اعمال شنیعی که پزشکان هیتلر را به آنها متهم می کنیم امروز به طور عادی و روزمره به دست پزشکان و پژوهشگران برجسته در بیمارستانها و دانشگاههای آمریکا انجام میشود چقدر میخوای پیروزی هیتلر پس از مرگش کمک کنید...؟! هرچند که کودک کُشی در خاورمیانه، یمن، فلسطین و..‌. برای تمدن وحشی غرب کمترین اهمیتی ندارد اما چیزی که مایه تعجب است هم‌صدایی رسانه های داخلی با رسانه های مستکبرِ جبّارِ غربی ست. با توجه به مبانی فکری و اعتقادی اصیل ما مسلمانان و تأکید خداوند در قرآن در این خصوص «که فرزندانتان را از ترس فقر نکشید! ما آنها و شما را روزی می‌دهیم؛ مسلماً کشتن آنها گناه بزرگی است!»

 


و اندیشه‌ اسلام که در آن، حیات انسان نه از بدو تولد، بلکه از دوره جنینی آغاز می شود و سقط جنین چه پیش از ولوج روح باشد و چه پس از آن حرام قطعی است، طرفداری و دفاع از چنین جنایت بزرگی را از سوی روزنامه شرق که افکار و جهت‌گیری‌های ستون نویس هایش به خوبی مشخص است را بشدت محکوم می‌کنیم و بر پاسخگویی مدیرمسئول این روزنامه صبر پیشه می‌کنیم! ما در زمینه زن از غرب طلبکاریم و غلبه و سلطه سرمایه داری و رسانه های غربی این قضیه را برعکس نمی کند.

 

 

معاونت زنان و خانواده دانشگاه علوم‌پزشکی لرستان

ارسال نظرات