رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم:
تحول در حوزه زمانبر است
خبرگزاری رسا ـ رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به تحول مورد نظر مقام معظم رهبری در حوزه، تلاش بیشتر حوزویان و نهادهای حوزوی را در این زمینه خواستار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سید حسن ربانی، رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در حاشیه هفتمین هم اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به تحول مورد نظر مقام معظم رهبری در حوزه، تلاش بیشتر حوزویان و نهادهای حوزوی را در این زمینه خواستار شد و گفت: راه اندازی ستاد ارتقاء و پیشبرد حوزه در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و پیش بینی برنامه های مناسب در باب این هدف از جمله فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی بود که صورت گرفت.
وی با بیان اینکه شورای عالی حوزه و مدیریت حوزه علمیه قم بحث تحول در حوزه را هم در سطوح ساختاری و برنامه ای با جدیّت دنبال می کنند، افزود: تحول در حوزه زمان بر و نیازمند فرصت مناسبی است.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اضافه کرد: اگرچه از مسؤولان به ویژه شورای عالی حوزه، مدیریت و معاونان حوزه انتظار است که بر سرعت و تعمیق خود بیفزایند، اما امر تحول بستر خود را می خواهد.
حجتالاسلام ربانی خاطرنشان کرد: در برخی از سطوح قدم های مناسبی برداشته شده و در سطوح دیگر طراحی های مناسبی در حال انجام است.
وی گفت: البته نمی توان گفت که رهبر معظم انقلاب از فعالیت های انجام شده در زمینه تحول رضایت دارند، اما می توان گفت که این فعالیت ها با توجه به سوابق برای مقام معظم رهبری تا حدودی قابل قبول است.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم همچنین به وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: با برگزاری هم اندیشی های وحدت حوزه و دانشگاه کلید مرحله جدیدی از این ارتباط خورده شده است.
حجتالاسلام ربانی ادامه داد: اگر این حرکت جدید با برنامه ریزی عالمانه همراه و با حکمت، درایت و منطق صحیحی دنبال شود، نتایج مناسبی خواهد داشت.
وی یادآور شد: دانشگاه باقرالعلوم(ع) و پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی دو بال آموزشی، پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم هستند که به عنوان دو مجموعه اثرگذار در سلسله همایش های آینده شرکت فعال خواهند داشت./920/ت302/ع
ارسال نظرات