۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۷۱۲۶۹۴

تازه‌ترین شماره «فکه» منتشر شد

تازه‌ترین شماره «فکه» منتشر شد
همزمان با بیست‌ و چهارمین سالروز انتشار ماهنامه «فکه»، دویست‌ و بیست‌ و نهمین شماره این ماهنامه روی کیوسک مطبوعات قرار گرفت.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، همزمان با بیست‌ و چهارمین سالروز انتشار ماهنامه «فکه»، دویست‌ و بیست‌ و نهمین شماره این ماهنامه روی کیوسک مطبوعات قرار گرفت. 

در این شماره مطالبی با عناوین مردان جنگ را فراموش نکنیم، گلایه‌مندی یک دغدغه، تو فقط باش، برای ۲۴سالگی فکه عزیزم، مرد و نامرد، ایرانیِ کریم؛ ایرانِ با کرامت، به قله پشت نکنید، رحلت ابوذر زمان، توطئه، مقاومت! افتخار ابدی، در مسیر تحول، جهاد تبیین یک ضرورت ملی، ممکن‌کننده غیرممکن‌ها، قلب تاریخ با یادی از شهید علی‌اکبر قربان شیرودی، مبارزه‌ای خالص با محوریت زندگی شهید محسن یغمانژاد، سلام فرمانده، قوایی از جنس نور، از طرف سرباز کوچک امام، گردان شیخ‌ها، لبخند بزن برادر! پرواز در آسمان حرم پرونده ویژه شهیدان حجج اسلام محمد اصلانی و محمدصادق دارایی فراروی مخاطبان قرار گرفته است.

با اولین فرمانده ترابری سپاه پاسداران آشنا شوید

در بخشی از این شماره با عنوان «سلام فرمانده» به مناسبت درگذشت مادر سردار شهید سیدمحمد صنیع‌خانی مؤسس ترابری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌خوانیم:

سردار شهید سیدمحمد صنیع‌خانی سال ۱۳۶۲ ترابری سپاه را تأسیس کرد که نقش مؤثر و تعیین‌کننده‌ای در ایجاد تحرک در یگان‌های رزم و پشتیبانی . رفع کمبود وسائل نقلیه داشت. در سال ۱۳۶۴، ترابری سپاه،‌ عملیات جابه‌جایی امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی را در عملیات والفجر ۸ عهده‌دار بود که یکی از عوامل مؤثر در پیروزی این عملیات به حساب  آمد. انتقال ۲ هزار دستگاه خودرو زهری، تجهیزات و ماشین آلات راه‌سازی و نیروهایعمل‌کننده در عملیات کربلای ۵ آن هم در یک شب، از اقدامات مهم  سیدمحمد و نیروهای تحت امرش بود.


سردار صنیع‌خانی اولین نفر از سمت راست

بعد از جنگ و در سال‌های پایانی عمرش مسؤولیت جانشینی بنیاد تعاون سپاه بود. هم‌زمان با مسؤولیت بنیاد، عوارض شیمیایی در بدنش آشکار شد. پزشکان معالج،‌ اعزام به لندن را برای ادامه درمان پیشنهاد دادند. به اصرار مسؤولان سپاه علیرغم میل باطنی‌اش زمستان سال ۱۳۷۳ برای درمان،‌ سفر کرد. اواخر مرداد ماه سال ۱۳۷۴ پس از ناامیدی پزشکان معالج در لندن به ایران بازگشت و در بیمارستان ساسان بستری شد و نهایتا در شب چهاردهم شهریور ماه سال ۱۳۷۴ به شهادت رسید.

قولی که حاج احمد خمینی به یک فرمانده سپاه داد

شهید صنیع‌خانی در مراسم تشییع، خاکسپاری، شب هفتم و چهلم امام خمینی نقش کلیدی و مهمی داشت. او مسؤولیت جابه‌جایی و حمل و نصب سازه‌های فلزی حرم امام خمینی (ره) را عهده‌دار بود. به طوری که سیداحمدآقا در آخرین وداعش با او گفت: من برای خودم دعا نمی‌کنم. دعا می‌کنم که شما به سلامت برگردی و برای این انقلاب و حرم مطهر حضرت امام خدمت کنی و من شفاعت تو را به امام می‌کنم.

سیدمحمد در زمان حیاتش از مرحوم حاج احمد آقا قول گرفته بود در درگاه ورودی حرم حضرت امام خمینی (ره) به خاک سپرده شود.


سیدمحمد اولین نفر از سمت چپ

ماهنامه فکه به طور تخصصی به ادبیات پایداری و خاطرات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی می‌پردازد و در شمارگان ۳۰۰۰ نسخه به ۲ زبان فارسی و عربی چاپ می‌شود. شماره ۱ فکه در خردادماه سال ۷۸ روی کیوسک رفت و تاکنون به صورت مستمر منتشر شده است.

ارسال نظرات