۰۱ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۸
کد خبر: ۷۱۳۶۰

احداث مرکز فرهنگی اسلامی در نیویورک امریکا

خبرگزاری رسا ـ مرکز فرهنگی اسلامی نیویورک با کمک های مالی سرمایه داران مسلمان در نزدیکی مرکز تجارت جهانی ساخته می شود.
اسليمي

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از هابر، رییس انجمن پیشرفت مسلمانان امریکا(asma) در این رابطه می گوید: راه اندازی این مرکز اسلامی می تواند تاثیر بسیاری در کاهش تبعیض نژادی علیه مسلمانان داشته باشد و می تواند صدای مسلمانان نیویورک را به گوش شهروندان دیگر برساند و مفاهیم اصلی و مبانی اسلام را گسترش دهد.

ویسی خان افزود: قبل از حوادث 11سپتامبر طرح ساخت این مرکز در نزدیکی مرکز تجارت جهانی ارائه شد بود که بعد از مشکلات پیش آمده ساخت این مرکز به تعویق افتاد.

وی گفت: امیدورایم این مركز بتواند گامهای مهمی در مبارزه با اسلام هراسی بردارد و آموزه های صحیح اسلامی را در جامعه آمریكا گسترش دهد.
ارسال نظرات