با برگزاری تجمع اعتراضآمیز؛
مردم سمنان توهین به مقدسات دینی را محکوم کردند
خبرگزاری رسا ـ مردم سمنان با برگزاری تجمع اعتراضآمیز توهین به مقدسات دینی و حرمتشکنی آشویگران در عاشورای حسینی را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، قشرهای مختلف مردم سمنان با برگزاری تجمع اعتراضآمیز در میدان امام خمینی (ره) این شهر توهین به مقدسات دینی و حرمتشکنی آشویگران در عاشورای حسینی را محکوم کردند.
تجمع کنندگان با سردادن شعارهای کوبنده «حسین حسین شعار ماست، خمینی افتخار ماست»، «شهادت افتخار ماست، رهبری افتخار ماست»، ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند» و «مرگ بر جنبش سبز اموی، درود بر فرهنگ ناب علوی»، حمایت قاطع خود را از ولیامر مسلمین جهان اعلام کردند.
همچنین مردم سمنان با سردادن «ما همه سرباز توایم خامنهای، گوش به فرمان توایم خامنهای»، «مرگ بر آمریکا»، «راه امام خمینی پاینده باد، رهبر ما خامنهای زنده باد، یاد شهیدان خدا زنده باد» و «رهبر اگر فرمان دهد، اقدام آخر میکنیم، با دشمنان داخلی، تکلیف یکسر میکنیم» خواستار مبارزه قاطع و شدید با حرمتشکنان عاشورای حسینی شدند.
حجت الاسلام سیدجلال احمدپناهی، امام جمعه موقت سمنان در جمع تجمع کنندگان گفت: گروهها و خواص باید سکوت خود را بشکنند و در برابر این مسایل موضع گیری کنند.
وی با اشاره به حوادث روز عاشورا و توهین به ارزشهای دینی افزود: حمله به عزاداران، ارزشهای دینی و عاشورایی کار دشمن است و دشمن امروز حمله به ارکان انقلاب و مقابله با نظام اسلامی را با عنوان ساختارشکنی دنبال می کند.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به سوت و کف زدن عده ای در روز عاشورا در تهران اظهار داشت: امام بزرگوار این مساله را از قبل پیش بینی کرده بود و فرموده بود عده ای در روز عاشورا سوت و کف می زنند.
حجت الاسلام احمدپناهی، تصریح کرد: این اعمال آنها نشانه نفاق و بی دینی آنهاست.
وی با اشاره به حمایت اوباما رییس جمهوری آمریکا و ادعای حمایت از ملت ایران در قبال حوادث اخیر تاکید کرد: اگر همه عوامل فتنه را جمع کنیم جمعیت آنها به اندازه جمعیت یک شهر ایران نیز نمی شود، ملت ایرانی همان هایی هستند که در این تجمع ها گرد آمده و این اعمال زشت را محکوم می کنند.
امام جمعه موقت سمنان گفت: رهبر فرزانه انقلاب فرموده بودند که سران فتنه باید بدانند اگر یک کاری را شروع می کنند پایان آن کار به کجا ختم می شود و متاسفانه به دلیل نداشتن بصیرت نتوانستند انتهای کار خود را ببینند./960/پ202/ص
ارسال نظرات