۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۷۲۳۱۰۳

«جایزه جهانی ادبیات فلسطین» برگزیدگان خودش را شناخت

«جایزه جهانی ادبیات فلسطین» برگزیدگان خودش را شناخت
اولین دوره «جایزه جهانی ادبیات فلسطین» روز چهارشنبه ۲۶ نوامبر با اهدا جوایز به آثار ادبی برگزیده در سالن الرسالات بیروت به پایان رسید.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، اولین دوره «جایزه جهانی ادبیات فلسطین» روز چهارشنبه ۲۶ نوامبر با اهدا جوایز به آثار ادبی برگزیده در سالن الرسالات بیروت به پایان رسید. این مراسم با اجرای کوثر البشراوی، فعال رسانه‌ای شناخته‌شده، برگزار شد و حدود ۵۰ شخصیت ادبی، فرهنگی و رسانه‌ای حامی آرمان فلسطین از چندین کشور از جمله آمریکا، استرالیا، فرانسه، ترکیه، اندونزی، فلسطین، ایران، سنگال، آفریقای جنوبی، تونس، الجزایر و سوریه و سایر کشورها در این مراسم حضور داشتند. این جایزه به آثار ادبی در چهار بخش اصلی داستان کودک، داستان کوتاه، رمان، خاطرات شفاهی و روایت تعلق گرفته است.

برگزیدگان بخش خاطرات شفاهی و روایت

منیر شفیق از کشور فلسطین، برای کتاب «من جمر الی جمر صفحات من ذکریات»
ابوعلا منصور (محمد یوسف) از کشور فلسطین، برای کتاب «رحلة لم تکمل محطات علی طریق المقاومه»
رأفت البورینی از کشور فلسطین، برای کتاب «رحلة فی متاهات الاسر»

برگزیدگان بخش داستان کودک

آدریانا ابراهیم از کشور سوریه، برای کتاب «اجراس العودة»
فدا احمد قاضی الزمر از کشور اردن، برای کتاب «انین الاقصی»
عبدالعزیز علی نجم از کشور مصر، برای کتاب «شماخ البطل الصغیر»

برگزیدگان بخش داستان کوتاه

سنا کامل شعلان از کشور فلسطین، برای کتاب «تقاسم الفلسطینی»
این بخش برگزیده دوم نداشت
رائد علی احمد از کشور لبنان، برای کتاب «وتریات الحریة»

برگزیدگان بخش رمان بزرگسال

در این بخش اثری به‌عنوان اثر اول انتخاب نشد و جایزه اثر دوم به‌طور مشترک، به هبة الحسنی از کشور مصر، بابت کتاب «الظل المعتم بالصورة» و حسینعلی جعفری از کشور ایران، بابت کتاب «صور» اهدا شد.

همچنین سمیه علی هاشم از کشور لبنان، برای کتاب «تل‌أبیب سقطت» و مریم مقانی از کشور ایران، برای کتاب «چشم‌هایم در اورشلیم» به‌طور مشترک سوم شدند.

جایزه جهانی ادبیات فلسطین جایزه‌ای غیردولتی است که در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد و قرار است هر دو سال یک بار با همکاری اتحادیه‌های فرهنگی و ادبی و تعدادی از انجمن‌ها و مؤسسات نشری در چندین کشور عربی و اسلامی برگزار شود.

این جایزه با هدف معرفی و ارائه کتاب‌های ادبی منتشر شده در جهان با موضوع فلسطین و قدردانی از نویسندگان، شاعران و ناشرانی است که با نوشته‌های خود از مردم مظلوم فلسطین دفاع می‌کنند برگزار می‌شود.

ارسال نظرات