راهکار مبارزه با فتنه ها، توجه به ادبیات انقلابی امامین انقلاب است
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی احتشام استاد سطح عالی حوزه در مراسم گرامیداشت شهید امنیت طلبه بسیجی شهید حسن مختارزاده که شب گذشته در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به اهمیت استقامت و ایستادگی در برابر دشمنان اظهار داشت: بدون تردید آنچه که هزینه های استقامت و ایستادگی را در دین سنگین کرد و آنچه نباید واقع می شد، واقع شد و افرادی مثل صدیقه طاهره(س) به کنار گذاشته شده و افرادِ قبر کن در نقل روایات و احادیث رسول الله(ص) مقدم شدند، منجر به وارونه نشان دادن ارزش ها و حقایقی شد که نتیجه آن به شهادت رساندن امام حسین (ع) به آن نحو فجیع شد.
وی در ادامه افزود: علت بخش عمده این مسئله این است که متاسفانه همواره همه مومنین نتوانستند صادقانه بر عهد خود بایستند و کسانی که ادعای ایمان دارند نتوانستند بر عهدی که با خدا بسته اند استقامت کنند و همیشه خواصی از مومنین همواره با سه چراغ مالی، جانی و زبانی از آرمان و از ارزش های ناب محمدی(ص) دفاع کنند.
حجت الاسلام احتشام در این مراسم ابراز کرد: آن گروه کم که از ابتدای انقلاب، بار اصلی این انقلاب گران سنگ، بزرگ و زمینه ساز تمدن اسلامی را به دوش می کشند و صادقانه بر عهد خود ایستاده اند و هیچ گاه با ملاحظه به بی مبالاتی و محافظه کاری گرایش پیدا نکردند و نشان دادند، پای این نظام ایستاده اند؛ چراکه تعهد صادقانه بر آرمان ها هزینه می خواهد و خود از پیشگامان فدائی شده این نهضت شدند.
وی در ادامه افزود: از همان ابتدای انقلاب اسلامی کسانی مثل مرحوم مدرس، آیت الله شیخ فضل الله نوری، شهید مرتضی مطهری و بهشتی و دیگر روحانیون پای کار انقلاب، از زخم زبان ها عقب ننشستند و بیشترین تهمت ها نثار روحانیون شد؛ چنانکه امام راحل وقتی بهشتی را شهید کردند فرمود آنچه مرا بیشتر از شهادت بهشتی ناراحت کرد مظلومیت او بود.
استاد سطح عالی حوزه بیان داشت: هر کجا آتش دشمن فرود می آید، دوستان همانجا هستند و هر کس که در مقابل جنایت کاران و جهان خواران شرق و غرب، داخلی ها و خارجی هایی که گاهی برخی از داخلی ها ضربه ای بیشتر زده اند، باید بداند که هرکجا آتش دشمن روی این افراد ریخته می شود بدانید که دشمن از این ناحیه آسیب پذیر و ضربه خور است و کسانی که بر عهد خود ایستاده اند، قطعا به درجه شهادت خواهند رسید.
وی در ادامه با اشاره به سخنان امام راحل که فرمود «تا کفر و شرک هست، مبارزه است و تا مبارزه هست ما هم هستیم» اظهار داشت: کسی که آرمان بلندش نابودی تمام نظام های مبتنی بر صهیونیسم، لیبرالیسم و کمونیسم است، قطعا در این مسیر نیاز به پرداخت هزینه های سنگین دارد.
حجت الاسلام احتشام ابراز کرد: همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم فرموده است، انقلاب ما به آرمان های خود خیانت نکرده است و آنچه این انقلاب به جهانیان نشان داد، ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار و دشمنان است و گزینه های نظامی دشمنان دیگر نه روی میز است و نه در زیر میز است و شهدایی مثل شهید مختار زاده هزینه هایی است که در این راه مقدس داده شده است.
وی در ادامه افزود: اگر کسانی در این مملکت بودند و هستند که لرزان و ترسان، وقتی بنا است موشک آزمایش کنیم، طبق نظر امام راحل که فرمود اسرائیل باید نابود شود، از نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل بر روی موشک ها ناراحت می شوند و صدای آنان در می آید که چرا این جمله ها را بر روی موشک ها می نویسید؟ درحالی که خون این شهدا فریاد می زند که راه، راه امام است و این ملت تا نابودی اسرائیل جنایتکار، این شعارها را سرخواهند داد.
استاد سطح عالی حوزه خاطرنشان کرد: به قوه قضائیه با اقتدار به خاطر ایستادگی در برابر جنایتکاران تبریک می گوییم و از آن می خواهیم تا روند مبارزه با محاربان، حقوق بگیران دشمن و جلادهایی که فکر می کردند مثل کودتای 28 مرداد با مشتی رجاله مزدور می توانند انقلاب کبیرِ ریشه دار را که بر پایه خون های مقدس هزاران شهید بنا و تنومند شده است، از بین ببرند؛ مقابله کنند و این انقلاب با کوتاه و شبه کودتا بر انداختنی نیست.
وی در ادامه با اشاره به نقش مثبت مردم در فتنه ها و خنثی کردن آن ها اظهار داشت: همه باید نقش خودمان را در این فتنه ها پیدا کنیم و باید همه قصورات و تقصیرها جبران شود؛ چراکه اگر این قصورها و تقصیرات توسط نخبگان و خواص جامعه با تدبیر هایی که انجام شده است، چاره نشده و آسیب شناسی نشود، باز هم نگران این خواهیم بود که فتنه های دیگری هزینه های ما را سنگین کند.
حجت الاسلام احتشام اظهار داشت: یکی از بهترین راهکارهای مبارزه با فتنه ها و جهان خواران، اعتنا به همان ادبیاتی است که امام راحل در سال آخر عمر شریف خود به ادبیات انقلاب اسلامی اضافه کرد؛ اما حوزه و دانشگاه به این ادبیات کم اعتنا کردند و هر چقدر رهبری بزرگوار با تعابیر «شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی، ناتویی فرهنگی، قتل عام فرهنگی، جهاد کبیر، جهاد تبیین» راه به روی خواص گشود؛ ولی خواص آن چنان که باید و شاید وارد صحنه نشدند.
وی در ادامه به تعبیر امام راحل از اسلام آمریکایی پرداخت و ابراز کرد: یکی از تعبیرات امام خمینی(ره) از اسلام آمریکایی و شاخص های آن، تعبیر «اسلام مقدس نماهای بی شعور حوزه و دانشگاه» است و این به این معنا است که دشمنان انقلاب اسلامی حتی از بی شعورهای حوزوی و دانشگاهی هم در مورد تقدس و دیانت یارگیری می کند.
استاد سطح عالی حوزه با اشاره به سخن رهبر انقلاب اسلامی درباره برخی از دستگیر شدگان اغتشاشات اخیر که فرمود «این ها بعضی ازجوانان هیجان زده خودمان هستند» اظهار داشت: این ها را چه کسی هیجان زده کرد؟ درخواست ما از قوه قضائیه این است که همان طور که مباشرین جنایات اخیر را به سزای اعمال خود می رسانید، کسانی که صحنه گردان، قلتک زن و جاده صاف کن فتنه دشمنان نظام بودند را نیز به پشتوانه حمایت ملت بزرگ و خون پاک شهدا و اشک مظلومانه کسانی که در فتنه ها سوختند و می سوزند، انتقام این ملت را از این افراد به اشد مجازات بگیرید.
حجت الاسلام احتشام در پایان ابراز کرد: دولت سیزدهم نشان داد که اصل حل گرفتاری ها آن جایی است که باید مفسد به سزای اعمال فاسد خود برسد، باید از محرومین و طبقات پایین دفاع شود، و از بانک ها که با خلق پول دمار از اقتصاد کشور در آورده اند، آن گونه که باید و شاید مبارزه کرد و ما می توانیم.