رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیتی:
دست جنایتکاری که این ضایعه را آفرید، انگیزهی دشمنان جمهوری اسلامی را افشا و برملا کرد
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی شهادت استاد دانشمند آقای دکتر مسعود علیمحمدی را تسلیت گفتند.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی شهادت استاد دانشمند آقای دکتر مسعود علیمحمدی را تسلیت گفتند.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت استاد دانشمند مرحوم آقای دکتر مسعود علیمحمدی رضوان الله علیه را به مادر و همسر و خاندان گرامیش و به همهی دوستان و شاگردان و همکارانش تبریک و تسلیت عرض میکنم.
دست جنایتکاری که این ضایعه را آفرید، انگیزهی دشمنان جمهوری اسلامی را که ضربه زدن به حرکت و جهاد علمی کشور است، افشاء و برملا کرد. بی گمان همت دانشمندان و استادان و دانش پژوهان کشور، به رغم دشمن، این انگیزهی خباثت آلود را ناکام خواهد گذاشت. علوّ درجات آن شهید سعید و صبر و اجر بازماندگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنه ای
25/دیماه/1388
/914/د101/ج
ارسال نظرات