یادواره شهدای کربلای 5 در کرج برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر عملیات کربلای 5 و شهید احمد آجرلو (فرمانده سپاه کرج) در حسینیه عاشقان ثارالله کانون جوانان بسیج سپاه ناحیه کرج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ، فرمانده سپاه ناحیه کرج در این آیین از عملیات کربلای 5 به عنوان مهم ترین و سرنوشت سازترین عملیاتهای دوران دفاع مقدس یاد کرد و افزود: دلاور مردان اسلام در این عملیات با سلاح ایمان و توکل به خداوند متعال با دشمن روبرو شدند و برگ زرین دیگری را در طول جنگ به دست آوردند.
سردار سید حمزه میرتقی به نقش پررنگ ملت قهرمان ایران در طول جنگ اشاره کرد و بیان داشت: مردم غرب استان تهران نیز در اجرا و موفقیت عملیات کربلای 5 و دیگر عملیاتها حضور بسیار خوبی داشتند و شهیدان بسیاری را نیز تقدیم انقلاب کردند.
همچنین یکی از فرماندهان ارشد لشکر 10 سیدالشهدا (ع) در دوران دفاع مقدس به تشریح عملیات کربلای 5 پرداخت و گفت: در این عملیات تمام کفر در برابر تمام نیروهای اسلام صف آرایی کردند اما پیروزی نهایی این میدان امت حزب الله و خداجوی ایران اسلامی بود.
سردار حمید تقی زاده اظهار داشت: حجم آتش دشمن در این عملیات در طول جنگهای جهان بی سابقه بوده است به طوری که در یک روز دو هزار قبضه توپ، 5 میلیون گلوله را به سوی رزمندگان اسلام شلیک می کرد. غیور مردان دلاور ایران اسلامی با توکل به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار (ع) در زیر آتش سنگین، دشمن بعثی را به زانو درآوردند.
سید احمد میر حاجیان از دیگر فرماندهان لشکر 10 سیدالشهدا (ع) در طول جنگ نیز با بیان خاطراتی از همرزمان و همسنگران خود ، یاد و خاطره شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس به خصوص شهدای معظم کربلای 5 را گرامیداشت.
فاطمه آجرلو، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی هم در این یادواره گفت: همه ما امروز باید قدردان همسنگران شهدا معظم باشیم و کمال احترام و عزت را برای آنان داشته باشیم.
وی همچنین از حضور گسترده و حماسی مردم کرج در راهپیمایی روز 9 دی ماه قدردانی کرد و بیان داشت: مردم غرب استان تهران در طول دوران دفاع مقدس و پس از آن در همه صحنه ها حضور پررنگ داشته و ثابت کرده اند که همیشه پشتیبان ولایت و حافظ نظام و میهن اسلامی خود هستند.
این مراسم به همت فرماندهی سپاه ناحیه کرج و همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس غرب استان تهران و با حضور گسترده مسوولان شهری و انتظامی، خانواده های معظم شهدا ، آزادگان ، جانبازان، رزمندگان و یادگاران دفاع مقدس و اقشار مختلف مردم شهرستان کرج برگزار شد. /917/د102/ص
ارسال نظرات