۳۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۲
کد خبر: ۷۳۳۹۶
فرمانده انتظامی قم:

رزمایش آرامش و امنیت در قم برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ فرمانده انتظامی استان از برگزاری رزمایش آرامش و امنیت در این شهر قم خبر داد.
توکلي فرمانده نيروي انتظامي قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سردار مهدی توکلی فرمانده انتظامی استان قم، روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران از برگزاری رزمایش آرامش و امنیت در روزهای پنجم و ششم بهمن ماه در شهر مقدس قم خبر داد و گفت: این رزمایش در ادامه سلسله رزمایش های نیروی انتظامی در کل کشور است که با هدف ارتقا سطح توان رزمی و عملیاتی نیروهای انتظامی استان قم برگزار می شود.

وی با بیان اینکه رزمایش آرامش و امنیت در روزهای پنجم و ششم بهمن ماه برگزار می شود اظهار داشت: یکی دیگر از اهداف برگزاری این رزمایش، تقویت توان رزمی نیروها در مقابله با تهدیدات خارجی و داخلی است و اجرای این رزمایش به طور یقین آمادگی نیروهای انتظامی استان قم را ارتقا خواهد داد.

سردار توکلی تمرین کار گروهی و ایجاد توان رزمی را از دیگر اهداف این رزمایش دانست و بیان داشت: با برنامه ریزی های صورت گرفته زمان برگزاری رزمایش به نحوی تنظیم شده است که برای شهروندان مشکلی ایجاد نشود. تمام توانمندی های رزمی نیروی انتظامی استان قم در رزمایش آرامش و امنیت بکار گرفته خواهد شد.

فرمانده انتظامی استان در ادامه با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های نیروی انتظامی در قم، از کاهش وقوع جرام در این شهر خبر داد و گفت: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته روند جرائم در شهر قم کاهش بسیار ملموسی داشته است و از ابتدای سال جاری با همکاری مردم چندین باند توزیع و پخش مواد مخدر متلاشی و منهدم شده است.

فرمانده انتظامی استان قم در بخش دیگری از سخنانش از همراهی مردم و هیئات عزاداری با نیروی انتظامی در برگزاری مناسب مراسم دهه محرم قدردانی کرد و گفت: مردم قم در این ایام با وجود شلوغی جمعیت بسیار منظم به عزاداری اباعبدالله الحسین پرداختند و البته در این بین هدایت ها و روشنگری های مراجع تقلید نیز بسیار مهم و تاثیرگذار بود. /924/پ202/ص
ارسال نظرات