۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
کد خبر: ۷۳۴۶۱۲
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

از هر گونه بد اخلاقی در مواجهه با منکرات پرهیز شود

از هر گونه بد اخلاقی در مواجهه با منکرات پرهیز شود
اصفهان ـ آیت الله طباطبایی نژاد گفت: در هر تذکری از اخلاق حسنه و خوب غافل نشوید و از هرگونه اخلاق بد در انجام وظیفه پرهیز شود، چرا که اخلاق بد خود یک منکر است.

به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، در دیدار دبیر و معاونین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان اظهار کرد: از معصوم روایت است  "وَ مَا أَعْمَالُ الْبِرِّ كُلُّهَا وَ الْجِهَادُ فِي سَبِيلِ اللهِ عِنْدَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيِ عَنْ الْمُنْكَرِ إِلَّا كَنَفْثَةٍ فِي بَحْرٍ لُجِّيٍّ"( همه اعمال خیر و جهاد در راه خدادر مقابل امربه معروف ونهی از منکر همانند یک قطره در برابردریا می باشد).

وی در ادامه خاطرنشان کرد: علت ارزش والای امر به معروف و نهی از منکر در عرصه دین نسبت به دیگر امور دینی و اجتماعی این است که اگر مردم نسبت به ناهنجاری ها و اتفاقات دینی بی تفاوت نباشند، مشکلات عدیده ایجاد نمی شود.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: دستور اسلام است که همه ناظر بر یکدیگر باشند تا مانع از بروز مشکلات شود، بی تفاوتی و نداشتن  حس مسئولیت در قبال یکدیگر جزء روش و منش دین اسلام نیست، جامعه اسلامی زمانی یک جامعه ایده آل و دینی است که همه بر احوال یکدیگر ناظر باشند.

وی افزود: مسلمین و مومنین یک جامعه باید بر یکدیگر ناظر باشند و همدیگر را به تقوا توصیه کنند، از شرایط کامل دین داشتن، فقط ایمان و عمل صالح انجام دادن نیست، بلکه حتما باید شرط توصیه دیگران به تقوا را رعایت کنیم.

آیت الله طباطبایی نژاد با تشریح و تبیین تمایز میان خسارت و ضرر در ادبیات عرب، بدین معنی که خسارت زمانی اتلاق می شود که سرمایه اولیه از دست برود، گفت: براساس روایات، اگر مومنی دیگران را به تقوا توصیه نکند، دچار خسارت شده است.

رییس ستاد امربه معروف ونهی از منکر استان اصفهان به اهمیت اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: امربه معروف و نهی از منکر یک وظیفه شرعی و قانونی است  که مختص گروه و نهاد خاصی در جامعه نیست، بلکه همه آحاد مردم در انجام و اجرای این دو فریضه وظیفه دارند.

وی با ابراز رضایت از عملکرد چند ماهه اخیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان  تاکید کرد: براساس شنیده هاو بررسی ها عملکرد خوبی از سوی ستاد نوروز 1402 رقم خورد که تداوم آن لازمه ادامه راه است.

امام جمعه اصفهان با انتقاد از عملکرد برخی از مدیرانی سطح استان که درصدد هستند عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر به شکل روزه‌مرگی انجام شود، اظهار کرد: از عزل و نصب ها هراسی نداشته باشید ولی توصیه و پیشنهاد من این است که برای  هر عزل و نصبی یک شورای مشورتی در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان تشکیل داده و براساس نظرات جمعی تصمیم به کار بگیرید.

وی ادامه داد: توصیه دیگر من این است، تا جایی که امکان دارد امور را به هر دستگاه و ارگان مربوطه بسپاریم ولی از پیگیری تا حصول نتجیه غافل نشوید.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان خطاب به مدیران و متولیان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان توصیه کرد: در هر تذکری از اخلاق حسنه و خوب غافل نشوید و از هرگونه اخلاق بد در انجام وظیفه پرهیز شود، چرا که اخلاق بد خود یک منکر است.

وی خاطرنشان کرد: براساس دستورات اسلام و قرآنی، مومنین وظیفه دارند حتی در برخورد با مشرک و  نهی از منکر  مردم، به شکل معروف رفتار و صبری عظیم پیشه کنیم.
 
در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام محسن مظاهری،  دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکربه  تشریح  و تبیین سیاست های خود در چند ماهه اخیر در برخورد با منکرات پرداخت و گفت: یکی از اولویت های ستاد امربه معروف ونهی از منکر تقویت و راه اندازی ستاد های شهرستانی می باشد که بحمدالله این ستاد تمام شهرهایی که امام جمعه در آنجا حضور دارند فعال شده و برنامه های بسیار خوبی هم در شهرستان ها اجرایی نموده ایم.

وی همچنین تاکید کرد: تغییر دبیران شهرستانی با اولویت فعال شدن و بالابردن عملکرد ستاد های امر به معروف و نهی از منکر صورت گرفته و در این راستا تعاملات خوبی با امام جمعه محترم شهرستان، فرماندار و همچنین مسئولین آن شهرستان ها صورت گرفته است./1304/

متین فیروزآبادی
ارسال نظرات