رویکرد «حل مسئله» از مبانی مهم تولید علم/حمایت ها بر اساس عدالت و با رویکرد نخبه پروری صورت می گیرد
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، نشست صمیمی حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی رئیس مرکزخدمات حوزه های علمیه با نخبگان حوزوی استان تهران برگزار شد.
رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه در این نشست، با اشاره به خدمات ارزشمند علماء و بزرگان حوزه های علمیه به جامعه طی سالیان متمادی، افزود: بذل عمر خادمین مکتب اهل بیت در سه حوزه: تدوین و تبیین معارف اسلامی، تربیت شاگردان و علمای بزرگ و خدمت به جامعه و دفاع از مرزهای عقیدتی و کیان ممالک اسلامی بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در ادامه یکی از مهمترین نیازهای جامعه کنونی را تولید علم عنوان کرد و با یاد کردن از علمایی مانند: شیخ طوسی و علامه طباطبایی(رحمه الله علیهما) یکی از مهمترین اثرات روحانیت را تولید علم متناسب با نیاز روز جامعه دانست.
وی، با تاکید بر اینکه یکی از مبانی مبحث تولید علم، رویکرد «حل مسئله» است، نقش جامعه نخبگانی را در این عرصه مهم دانست و گفت: در سیر حل مسئله ابتدا باید نیازها و مشکلات شناسائی، الویت بندی و سپس تبدیل به مسئله و سؤال شده و پس ازآن به دنبال پاسخ های حدسی و درنهایت پاسخ قطعی باشیم و پاسخ های قطعی را نیز پس از کارسازی، به ظهورات در جامعه تبدیل کنیم.
رئیس مرکزخدمات حوزه های علمیه با بیان اینکه در طرح هدفمندی خدمات، حمایت بر اساس عدالت و با رویکرد نخبه پروری است، مانور برروی شئون آموزشی، پژوهشی، تحصیلی و تهذیبی را در همین راستا برشمرد.
حجت الاسلام اکبری، مدیرکل مرکز خدمات حوزه استان تهران نیز با بیان اینکه مرکز خدمات حوزه از دست آوردهای انقلاب اسلامی و ثمره تدبیر حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی دام ظله العالی است، طرح هدفمندی خدمات را یکی از مهمترین دستآوردهای سی ساله این مرکز دانست.
در ادامه جلسه دکتر رستمی کیا مسئول دفتر جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه، با بیان اینکه؛ مسائل مسکن، بیمه و معیشت جامعه نخبگانی به طور ویژه پیگیری می کنیم، لحاظ کردن امتیازات ویژه برای جامعه نخبگانی در جدول هدفمندی را از جمله حمایتهای خاص این قشر از جامعه هدف عنوان کرد.
گفتنی است، نمایندگان جامعه نخبگانی استان نیز با طرح مباحثی از قبیل: تنظیم برنامه های اثرمحور و کاربردی برای نخبگان، تثبیت نقش و جایگاه جامعه نخبگانی در فعالیتهای فرهنگی –تبلیغی، لزوم الگوسازی از نخبگان و خانواده آنها در عرصه های مختلف، استفاده از ظرفیتهای نخبگان در تشکیل اتاق فکر و کارگروه اجرایی فرامین رهبر معظم انقلاب دام ظله العالی و لزوم حمایت از نخبگان پس از فارغ التحصیلی، به بیان پشنهادهایی پرداختند.