حجت الاسلام ذوعلم:
هدف آموزش و پرورش و حوزه علمیه توجه به مسایل دینی است
خبرگزاری رسا ـ دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه با اعلام اینکه بحث مسایل دینی در راس مسائل آموزش و پرورش و حوزه علمیه قرار دارد، گفت: هدف نهایی هر دو مجموعه توجه به مسائل دینی است و هر دو به دنبال تحقق آن هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام علی ذوعلم، دبیر ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش و حوزه علمیه امروز در نشست تخصصی دبیران کمیته های همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه منطقه 4 کشوری در ارومیه گفت: وظیفه کلان تعلیم و تربیت توجه به امر به معروف و نهی از منکر است که خانواده و تمام کسانی که در روابط اجتماعی و پیامدهای آن موثرند، در این راستا موظفند.
وی مسئولان را به بسترسازی برای غنی کردن امر آموزش و پرورش و مدیریت آن در چارچوب های تعریف شده موظف کرد و گفت: مسئولان ذی ربط باید با احساس مسئولیت و حرکات منسجم ظرفیت های شناخته شده را به فعلیت برسانند که بخشی از این کار انجام شده باید تقویت شود.
حجت الاسلام ذوعلم، موضوع برگزاری نماز در مدارس را مورد تاکید قرار داد و آن را از ستون های تربیتی به شمار آورد و اظهار داشت: برنامه ریزی های انجام شده باید به سمت و سوی غنی سازی فرهنگ نماز خوانی در مدارس سوق یابد.
بنابر اظهار این مقام مسئول، هدف نهایی هر دو مجموعه آموزش و پرورش و حوزه علمیه توجه به مسایل تربیتی ـ دینی است که برای تحقق آن باید توانمندی ها در بدنه دستگاهها افزایش یافته و به مقوله تربیتی به عنوان یک بخش اساسی نگاه شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود در این نشست با اشاره به اقدامات انجام گرفته؛ آنها را کافی ندانست و افزود: باید پخته تر، با سرعت عمل و حساسیت و کیفیت بالا اقدامات را پیگیری کرده و از شتاب زدگی جلوگیری کنیم، چراکه باید در حرکتهای تربیتی قدم های بلندتر با چشم انداز چندین ساله مد نظر باشد.
حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه حوزه علمیه قانع به حرکتهای کوتاه مدت و گذرا نیست، یادآور شد: بر اساس یک سند چشم انداز، اصول حاکم بر دستگاهها و ویژگی های منحصر به فرد هر استان باید مهندسی فرهنگی انجام شود.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به آموزش مذاهب در مدارس نیز گفت: برای پیگیری آموزش مذاهب نیز باید از روحانیون قابل اعتماد در آن مذهب استفاده شود.
وی مذاهب را در کشورمان سرمایه تلقی کرد و گفت: اسلام در پی تبدیل مذهب سنی به شیعه نیست بنابراین نباید با سستی و انحراف در عقاید مذاهب اجازه ورود فرقه های ضاله به کانون مذاهب کشورمان داده شود که توجه به این مهم در ساختار ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه در حال انجام است./936/ پ202/ص
ارسال نظرات