۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۷۷۵۸۴۶

درخواست یک نماینده برای افزایش عیدی کارمندان وبازنشستگان

درخواست یک نماینده برای افزایش عیدی کارمندان وبازنشستگان
نماینده رشت در مجلس ضمن انتقاد از عیدی کارکنان دولت، از دولت خواست با توجه به تورمی که وجود دارد و افزایش شدید قیمت‌ها، عیدی کارکنان دولت و بازنشستگان را افزایش دهد.

جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت درمجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه در تذکر شفاهی با توجه به تورم و افزایش شدید قیمت‌ها، گفت: همه ساله دولت در پایان سال عیدی به کارمندان می‌دهد که امسال قرار است 3 میلیون عیدی دهد آیا 3 میلیون تومان در مقابل این اوضاع اقتصادی توهین به کارکنان دولت نیست؟

وی افزود: دولت منابع لازم را در اختیار دارد و با توجه به شرایط اقتصادی این عیدی را حداقل مقداری برای کارگران، کارمندان و بازنشستگان افزایش دهد.

نماینده رشت در مجلس ادامه داد: دولت اخیرا اعلام کرده است که ارز 28500 تومانی را به 38000 تومان نخواهیم رساند و نرخ ارز همان 28500 تومان ثابت خواهد ماند. دولت بیش از 100 هزار میلیارد تومان در ردیف بودجه کسری ارز آورده است و این را چطور می‌خواهد جبران کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات