۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
کد خبر: ۷۷۵۹۹۸
آیت الله اعرافی:

مراسم تشییع لبنان نشان داد که پیام نصرالله به ملت‌ها و آزادگان جهان رسیده است

مراسم تشییع لبنان نشان داد که پیام نصرالله به ملت‌ها و آزادگان جهان رسیده است
مدیر حوزه های علمیه با صدور پیامی به مناسبت تشییع میلیونی شهید سید حسن نصرالله تصریح کرد: تشییع میلیونی، مراسم بزرگداشت و تشییع نمادین این شهید مقدس در کشورهای دیگر، هم‌زمان با مراسم تشییع در لبنان، نشان از آن دارد که پیام او به ملت‌ها و آزادگان جهان رسیده است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه به مناسبت حضور حماسی جبهه مقاومت در تشییع شهید سید حسن نصرالله پیامی صادر کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلی رَبِّکِ راضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلِی فِی عِبادِی وَ ادْخُلِی جَنَّتِی

برادران و خواهران، فرزندان ملت بزرگ لبنان و فرزندان امام سید موسی صدر، شیخ راغب حرب، سید عباس موسوی، سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین؛

سلام و رحمت و برکات خدا بر شما باد.

با شهادت دبیر کل شهید، سید حسن نصرالله (قدس سره)، جهان ما امروز رهبری را از دست داد که خلأ فقدان او را هیچ چیز پر نخواهد کرد. همان‌گونه که امام صادق (علیه‌السلام) فرمود: «إذا ماتَ المؤمنُ الفَقیهُ ثُلِمَ فی الإسلامِ ثُلمَةٌ لا یَسُدُّها شیء؛ چون مؤمن عالمی بمیرد، رخنه‌ئی در اسلام افتد که چیزی آن را نبندد.»

واژه ها از شرح اندوه ما به خاطر از دست دادن سید شهدای مقاومت و یار وفادارش، سید هاشم صفی‌الدین (رضوان‌الله‌علیهما) ناتوانند. این دو سید وفادار، مدال پرافتخار شهادت را دریافت کردند و امروز «به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است شادمانند، و برای کسانی که از پی ایشانند و هنوز به آنان نپیوسته‌اند شادی می‌کنند که نه بیمی بر ایشان است و نه اندوهگین می‌شوند»، اما دشمنان و قاتلان جنایتکار آنان «به سزای اعمالی که انجام داده‌اند باید که اندک بخندند و فراوان بگریند»، زیرا وعده انتقام الهی حق است، چنان‌که فرمود: «ما از مجرمان انتقام می‌گیریم».

دشمن صهیونیستی تلاش کرد که با ترور شهید نصرالله او را شکست دهد، اما سیل اشک‌ها و دل‌های آکنده از اندوه در تشییع میلیونی، پرده از حقیقتی برداشت که نشان می‌داد خون پاک او بر شمشیر پیروز شد. این پیروزی را گام‌های استوار و عزم راسخ ادامه‌دهندگان راه این فقیه مجاهد رقم زدند، و همین واقعیت نشانه شکست دشمنان در رسیدن به اهدافشان است.

حضور میلیونی در تشییع این شهید بزرگ، که با شرکت فرزندان همه طوایف لبنان از مسلمانان و مسیحیان و پیروان جریان‌های مختلف سیاسی همراه بود، انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد و بار دیگر ثابت نمود که مقاومت، سپر دفاعی این سرزمین و شمشیر برّان لبنان است که می‌توان برای مبارزه با تجاوزات دشمن اشغالگر صهیونی به آن اعتماد نمود. همچنین حضور برادران اهل سنت در این مراسم، بیانگر موفقیت تلاش‌های این سید شهید در تحکیم وحدت و تقریب میان پیروان مذاهب اسلامی بود.

مشارکت و همبستگی نیرومند جنبش أمل با حزب‌الله در این تشییع، ضربه‌ای به فتنه‌انگیزان وارد کرد و آنان را بر این حقیقت آگاه ساخت که هرگز نخواهند توانست، چه در عرصه سیاسی و چه در هر زمینه دیگر، در میان پیروان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) فتنه‌ای ایجاد کنند و گروه شریف و عزتمند شیعه در لبنان همچنان در خانه خود؛ یعنی مجلس اعلای اسلامی شیعی، مستحکم و پایدار خواهد ماند.

تشییع میلیونی، مراسم بزرگداشت و تشییع نمادین این شهید مقدس در کشورهای دیگر، هم‌زمان با مراسم تشییع در لبنان، نشان از آن دارد که پیام او به ملت‌ها و آزادگان جهان رسیده است. این حضور، گواهی بر افزایش قدرت مردمی حزب‌الله در میان ملت‌های منطقه و آزادگان جهان است و عزم این جریان در ادامه حضور در میدان را نشان می‌دهد. این واقعیت، همان چیزی است که دوباره معادله وحشت را به عمق سرزمین‌های اشغالی بازخواهد گرداند.

حوزه‌های علمیه بار دیگر تأکید می‌کنند که مقاومت در برابر اشغالگری، واجب دینی و برخاسته از ایمان به خداوند متعال، آموزه‌های قرآن کریم و سنت نبوی شریف است و حوزه‌های علمیه همواره در کنار جریان‌ها و جنبش‌های مقاومت و برادران مجاهد خود ایستاده‌اند و از همین رو، وظیفه خود دانستند که با هیئت عالی رتبه و اساتید برجسته‌ای که نماینده مراجع دینی عالی‌قدر بودند، در این تشییع حضور یابند و حمایت خود را از این تکلیف الهی اعلام کنند. آنان همچنین با افتخار، درود و سپاس خود را به تمامی جریان‌ها، شخصیت‌ها، طوایف، پیروان ادیان و مذاهب و آزادگان جهان که در این سوگواری ملی شرکت کردند، تقدیم داشته و آرزومندند که پیروزی نهایی و نابودی غده سرطانی صهیونیسم از منطقه هرچه زودتر محقق شود. «و ما النصر إلا من عند الله العزیز الحیکم».

ارسال نظرات