۰۹ تير ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۶
کد خبر: ۷۷۷۸

مبلغان به مراسم معنوی اعتکاف در مازندران اعزام می شوند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران از اعزام مبلغ به مراسم معنوی اعتکاف در استان خبرداد.
مبلغان به مراسم معنوی اعتکاف در مازندران اعزام می شوند

حجت الاسلام نور علی حسن پور، مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با اشاره به نزدیک بودن مراسم معنوی اعتکاف، از اعزام روحانی به این مراسم پرفیض خبرداد.

وی با بیان این که 160 مسجد در شهرهای مختلف استان امسال به مدت سه روز میزبان معتکفان استان هستند گفت: سعی شده است در تمامی این مساجد از روحانیان بومی استفاده شود.

مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این‌که یک روحانی برجسته تهران برای سخنرانی در جمع معتکفان شهرهای مختلف استان به مدت سه روز به استان اعزام خواهد شد، گفت: این خطیب توانا از روز دوشنبه با حضور در جمع معتکفان شهر رامسر فعالیت خود را آغاز می کند و به ترتیب در شهرهای مختلف استان حضور خواهد یافت.

حجت الاسلام حسن پور با بیان این‌که روحانیان مستقر و طرح هجرت نیز در مناطق محل استقرار خود در جمع معتکفان حضور و سخنرانی خواهد کرد، گفت: درحال حاضر بیش از 200 روحانی طرح هجرت و مستقر در مازندران به فعالیت تبلیغی مشغول هستند.

وی ادامه داد: روحانیان بومی شهرها نیز با حضور در مراسم معنوی اعتکاف به سخنرانی و فعالیت های تبلیغی خواهند پرداخت.

مسؤول اعزام مبلغ اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این که سال گذشته بیش از 17 هزار نفر در مراسم پرفیض اعتکاف در استان شرکت کردند، گفت: با توجه استقبال بسیار علاقه مندان، پیش بینی می شود امسال نیز بیش از 20 هزار نفر در این مراسم معنوی حضور یابند.

حجت الاسلام حسن پور به حضور گسترده جوانان در این مراسم معنوی اشاره کرد و گفت: سال گذشته 70 درصد معتکفان را جوانان تشکیل می دادند.
ارسال نظرات
captcha