۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۷۷۷۸۹۵

کتاب مبانی تفسیر اجتماعی، رویکردی نوین برای فهم قرآن در جامعه

کتاب مبانی تفسیر اجتماعی، رویکردی نوین برای فهم قرآن در جامعه
در عصری که تفسیر اجتماعی قرآن کریم به سرعت در حال گسترش است، کتاب "مبانی تفسیر اجتماعی"، با هدف ارائه یک چارچوب روشمند و نظام‌مند، به عنوان منبعی ارزشمند می‌تواند، راهنمای مفسران و پژوهشگران این حوزه باشد.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، کتاب "مبانی تفسیر اجتماعی" اثر ارزشمند سیدمصطفی احمدزاده را در سال ۱۴۰۳ منتشر کرد.

این اثر که به بررسی مبانی و اصول تفسیر اجتماعی قرآن کریم می‌پردازد، در پی پاسخگویی به نیاز رو به رشد روشمندسازی این حوزه از تفسیر است.

رشد چشمگیر تفسیر اجتماعی در سال‌های اخیر، ضرورت ایجاد یک چارچوب نظام‌مند و ضابطه‌مند را بیش از پیش نمایان کرده است، کتاب "مبانی تفسیر اجتماعی" با تمرکز بر مبانی خاص این روش تفسیری، تلاش می‌کند تا پلی بین اصول، قواعد و مسائل آن ایجاد کند. دکتر احمدزاده در این اثر به شکل روشمند و با استدلال، مبانی خاص تفسیر اجتماعی را تعریف، تبیین و اثبات می‌کند و در عین حال، ویژگی‌ها، ابعاد و آثار هر یک از این مبانی را به تفصیل مورد بررسی قرار می‌دهد.

یکی از نکات قابل توجه در "مبانی تفسیر اجتماعی"، تأکید نویسنده بر ارتباطات تنگاتنگ میان مبانی مختلف است.

احمدزاده با نقد دیدگاه جزءنگرانه مفسران اجتماعی، نگاه کل‌نگرانه، سیستمی و ارتباط‌نگرانه به مبانی خاص تفسیر اجتماعی را پیشنهاد می‌کند و معتقد است این رویکرد هم‌افزا، زمینه‌ساز توسعه و تعمیق معارف اجتماعی قرآن کریم خواهد بود. 

این کتاب، نه تنها برای پژوهشگران و متخصصان حوزه تفسیر، بلکه برای تمامی علاقه‌مندان به درک ابعاد اجتماعی قرآن کریم، اثری ارزشمند و راهگشا خواهد بود. "مبانی تفسیر اجتماعی" گامی مهم در جهت تقویت بنیان‌های علمی تفسیر اجتماعی و ارتقای سطح فهم جامعه از آموزه‌های اجتماعی قرآن کریم است.

رشیدیان
ارسال نظرات