۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۷۷۹۵۵۲
معاون پارلمانی دولت سیزدهم:

شهید رئیسی خود را برای انقلاب هزینه کرد

شهید رئیسی خود را برای انقلاب هزینه کرد
حسینی به رویه انتخاب استانداران در دولت های مختلف اشاره کرد و با بیان اینکه آیت الله رئیسی از همه وزرا می خواست که ملاحظات خود را در خصوص استاندار پیشنهادی مطرح کنند، گفت: این رفتار طبق آیین نامه است هرچند پیش از آن مرسوم نبود و شهید رئیسی خود را موظف به رعایت آیین نامه دولت می دید.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، نشست علمی «رسانه و ترویج فرهنگ دینی و ارزش های انقلابی در نگاه شهید رئیسی» به عنوان پیش نشست کنگره حکمرانی شهید رئیسی پیش از ظهر امروز در دانشکده دین و رسانه با ارائه سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی دولت سیزدهم و حجت الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم برگزار شد.

در ابتدای این نشست حسینی با اشاره به سوابق خود در مجلس پنجم، دولت دهم و دولت سیزدهم از ارتباط خود با رؤسای جمهور مختلف سخن گفت و افزود: آیت الله رئیسی صحنه هایی را خلق کرد که برای رسانه ها جذاب بود و این نشان می دهد مجریان باید توجه داشته باشند که موارد قابل انعکاس در رسانه را انجام دهند؛ مرحوم شهید رئیسی در سازمان ملل عکس حاج قاسم را در دست گرفت و یا قرآن را بوسید که مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.

معاون پارلمانی دولت سیزدهم با اشاره به حضور مداوم رئیس جمهور در مجلس گفت: در سال های آخر دولت دوازدهم که همه گیری کرونا پیش آمد بودجه بدون حضور رئیس جمهور به دست مجلس رسید اما شهید رئیسی چندین بار در مجلس حضور یافت.

وی با اشاره به سؤال و استیضاح نمایندگان از وزرای دولت سیزدهم اظهار داشت: شهید رئیسی از من سؤال می کرد که نمایندگان از پاسخ وزیر قانع شدند یا نه و اگر پاسخ می دادم که قانع نشدند، عصبانی نمی شد بلکه از ضرورت ترمیم نقص حرف می زد که این انصاف وی بود و اجازه نمی داد متعصبانه از وزیرش حمایت کند. آن شهید دقت های بالایی در عمل داشت.

معاون امور مجلس دولت سیزدهم به اهتمام آیت الله رئیسی به بیانیه گام دوم و اصرار به فرهنگ های بودمی اشاره کرد و در پایان خاطرنشان کرد: ما اعضای هیئت دولت برادر رئیس جمهور را نمی شناختیم و بعد از شهادت متوجه شدیم که برادری در مشهد دارد که به شغل آزاد مشغول است.

حسینی با بیان اینکه آیت الله رئیسی وزرا را از وعده دادن بی پشتوانه نهی می کرد، افزود: شهید رئیسی از وزرا می خواست در مجلس وعده ای بدهند که 100درصد به تحقق آن مطمئن باشند.

وی پیگیری شهید رئیسی را بسیار ستودنی دانست و افزود: آن مرحوم اهل هیاهو و جنجال نبود و به قانون گرایی بسیار باور داشت. یکی از وزرا قانونی را غیرقابل اجرا می دانست اما آیت الله رئیسی تأکید داشت که انجام شود و در غیر این صورت لایحه ای برای اصلاح فرستاده شود. ضابطه مندی وی در خصوص رعایت قانون و آیین نامه های داخلی هیئت دولت نیز ستودنی بود و به رعایت کامل آیین نامه اصرار داشت.

حسینی با مقایسه تعیین استانداران در دولت آیت الله رئیسی با دولت های سابق، گفت: برای انتخاب استاندار در گذشته چنین بود که وزیر کشور بررسی می کرد و به رئیس جمهور معرفی می کرد و در جلسه هیئت دولت نیز وقتی وزرا می دیدند رئیس جمهور موافق است، رأی موافق می دادند اما در دوران آیت الله رئیسی آن مرحوم از همه وزرا خواست که نظر دهند و به طور دقیق در جلسه هیئت دولت بررسی کنند که در نتیجه چند نفر از افراد پیشنهادشده رد شدند که در گذشته اصلا چنین چیزی نبود.

وی با اشاره به پرهیز آیت الله رئیسی از تأخیر در فعالیت ها، تصریح کرد: رئیس دولت سیزدهم در سال اول کاری خود با همه نمایندگان مجلس و با مجمع نمایندگان صحبت کرد و نمایندگان مشکلات منطقه خود را گفتند.

معاون پارلمانی دولت سیزدهم با اشاره به افتتاح 160 پروژه در دهه فجر 1400 اظهار داشت: نظر من این بود که دانه دانه از پروژه ها در رسانه صحبت شود و مسئله باز شود تا راهبرد ایجاد یأس دشمن پاسخ داده شود. آن شهید نیز به جهاد تبیین و مرجعیت رسانه های داخلی بسیار تأکید داشت. در عین حال تأکید داشت که اعضای دولت نقدپذیر باشند و اشکال را برطرف کنند و در کنار نقد و مطالبه گری مسائل کلی نظام را در نظر بگیرند.

وی به تأکید آیت الله رئیسی بر وحدت و انسجام اجتماعی و رفع شبهات اشاره کرد و افزود: کارهای بزرگی در دولت سیزدهم شکل گرفت و تورم از 50 درصد به 30 درصد کاهش یافت و کسب و کارها، واحدهای تولیدی و فعالیت های زیرساختی جان تازه ای گرفتند.

وزیر ارشاد دولت دهم به اهتمام آیت الله رئیسی به معنویت اشاره کرد و با یادآوری سخنان آن شهید در اجلاسیه نماز، سخنان وی را در زمانه ای که معنویت های نوظهور جولان می دهند حائز اهمیت دانست.

نماینده مجلس پنجم با اشاره به سکوت برخی سیاسیون در حوادث 88، شخصیت آیت الله رئیسی را فاقد محافظه کاری دانست و تأکید کرد: رئیس جمهور فقید ما انقلابی بود و انسان انقلابی باید خود را برای انقلاب هزینه کند و بدون صحبت دوپهلو حرف خود را صریح بزند.

حسینی به نکات معنوی آیت الله رئیسی در جلسات هیئت دولت اشاره کرد و افزود: آقای رئیسی یک بحث معنوی کوتاه مطرح می کرد که تأثیر به سزایی در روحیه افراد داشت؛ در مدت مسئولیت دولت سیزدهم شاهد کم شدن فاصله طبقاتی بودیم. رئیسی بر کارها اشراف داشت و رئیس جمهور باید در هنگام بگومگوها به کارها پایان دهد.

حجت الاسلام خیری: اخلاص مسئولین در ماندگاری نام آن ها تأثیرگذار است

در ادامه این نشست حجت الاسلام دکتر خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم با بیان اینکه اخلاص مسئولین در ماندگاری نام آن ها تأثیرگذار است، تصریح کرد: قدم برداشتن در راه خدا و با اخلاص حرکت کردن سبب برکت از جانب خداوند خواهد شد و همین امر سبب شد مردم ایران به رغم همه کمی و کاستی ها در عزای شهید رئیسی خود را شریک می کنند.

وی با بیان اینکه در طول 40 سال انقلاب تمامیت ارضی کشور حفظ شده است، اظهار داشت: در جامعه شناسی سازمان ها اتزیونی سازمان ها را در سه مدل دسته بندی می کند: برخی سازمان ها با منبع قدرت و با اجبار و زور رفتار می کنند و مشارکت در آن ها غیرداوطلبانه و روابط یک طرفه است؛ نوع دوم سازمانی است که مبتنی بر سود و منفعت است و مشارکت داوطلبانه و مبتنی بر مبادله اقتصادی است؛ سوم نیز سازمان هنجاری است که منبع قدرت آن ارزش ها است.

حجت الاسلام خیری در ادامه به الگوی سازمانی اسلام اشاره کرد و افزود: در دین نیز اعتقاداتی وجود دارد و در لایه بعد حدود تخلف ناپذیری است و همچنین در نوع سوم امور داوطلبانه ای است. اطاعت از مشخصه های سازمان اسلامی است اما این اطاعت باید فعالانه باشد تا تألیف قلوب بیاورد و در درون زیست جهان نظام ولایت فقیه اطاعت کنشگری است. مطلوب در دین فقط این نیست که کورکورانه لبیک گفته شود بلکه باید آگاهانه و به صورت فعال صورت گیرد.

وی با اشاره به داستان هارون مکی اطاعت از این صحابی امام صادق و ورود در تنور آتش به عنوان الگوی ایمان به حکمت امام نام برد و تصریح کرد: منتظر هستیم امام زمان ظهور کنند زیرا با دست حکمت امام زمان و ایمان یاران، لشکر اسلامی بر نفرات زیاد فائق می آیند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه شهید سلیمانی خود را سرباز می دانست، اضافه کرد: کسی که خود را سرباز اسلام بداند در عرصه تمدن سازی هر وظیفه ای را انجام می دهد؛ سیدحسن نصرالله مرد اول جهان عرب می فرماید که نگاه می کنیم اراده و اشاره آقا به چیست تا عمل کنیم. امثال ما از گوشه اوامر ولی فقیه کم می کنیم تا حرف خودمان را بزنیم.

وی با تأکید بر اینکه شهید رئیسی ساختار ولایت فقیه را از عمق وجودش پذیرفته و کنشگری فعال داشت، افزود: آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور ما به پرستیژ خودش نگاه نمی کند و لباس آن خاکی است و این پرهیز از نمایشی بودن و اخلاص در عمل است که کار را با برکت می کند.

حجت الاسلام خیری با تشریح استفاده شهید رئیسی از رسانه افزود: مجمع عمومی سازمان ملل متحد یک رسانه است که شهید رئیسی از آن برای زنده نگه داشتن شهید سلیمانی و کتاب مقدس مسلمانان استفاده کرد و پس از آن نیز به نهاد خانواده و هجوم به این نهاد پرداخت و آن را جنایتی علیه بشریت عنوان کرد.

ارسال نظرات