۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۲
کد خبر: ۷۸۱۰۹۹
نماینده ولی فقیه در کاشان:

بازسازی عتبات عالیات باید به صورت اختیاری انجام شود

بازسازی عتبات عالیات باید به صورت اختیاری انجام شود
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه بازسازی عتبات عالیات کار بسیار بزرگی است که به صورت اختیاری انجام می‌شود، گفت: اقدامات ستاد بازسازی عتبات کاشان پیوست فرهنگی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی سه شنبه شب در دیدار با اعضای ستاد توسعه و بازسازی عتبات با بیان اینکه بازسازی عتبات عالیات کار بسیار بزرگی است که به صورت اختیاری انجام می‌شود، گفت: اقدامات ستاد بازسازی عتبات کاشان پیوست فرهنگی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم با حُسن اختیار خود قرار است قبور مطهر ائمه معصوم(ع) را بسازند، اظهار داشت: برای انجام کاراختیاری باید دو شرط قانع شدن عقل شخص و تحریک احساسات وجود داشته باشد.

به گفته وی مسؤولان ستاد بازسازی عتبات عالیات در زمینه اقناع اندیشه‌ها باید اهتمام داشته باشند که مصداق بارز تعظیم شعائر، ساخت حرم مطهرائمه معصوم(ع) است که ده‌ها عامل در این زمینه وجود دارد.

وی به لزوم اقناع اندیشه‌ها با استفاده ازابزار هنر تأکید کرد و با بیان اینکه شهرستان کاشان ظرفیت‌های خوبی در حوزه هنر دارد افزود: ضمن اینکه اقدامات ستاد بازسازی عتبات عالیات باید پیوست فرهنگی داشته باشد، با هنرمندان کاشان نیز باید ارتباط برقرار کنید و از ظرفیت آنها استفاده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه کار فعالان در حوزه ستاد بازسازی بسیار ارزشمند است اظهار داشت: با به کارگیری هنرمندان علاوه بر اقناع اندیشه‌ها می‌توان احساسات را تحریک و عموم مردم را برای این کار بزرگ ترغیب کرد./۱۳۰۷/

ارسال نظرات